Richard Storken

Richard Storken

  • Premiere: 5. mai
  • Animasjon / Barnefilm / Familiefilm
  • 6 år
  • 1 t. 23 min.
 Jakob Oftebro
Jakob Oftebro

Billettsalget har startet!

Originaltittel: Richard the stork
Regi: Toby Genkel, co-regi Reza Memari
Språk: norsk
Nasjonalitet: Belgia / Luxembourg / Norge / Tyskland
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Flere kortvarige, truende og dramatiske scener som kan virke skremmende på de aller yngste, gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

Den foreldreløse spurven Richard vokser opp i en storkefamilie, og tror derfor at han er en av dem. Når storkene trekker sørover til Afrika om høsten, må de forlate Richard, en liten spurv vil ikke overleve den lange reisen. Men Richard er en modig fyr, og bestemmer seg for å følge etter.

Richard vil bevise at han er en stork, bare litt annerledes. Han allierer seg med den forvokste pygméugla Olga og diskoundulaten Kiki - sammen haiker de gjennom Europa med buss, tog og båt, på jakt etter Richards familie.

Filmen hadde verdenspremiere på Berlinalen i februar, hvor den konkurrerte i barnefilmprogrammet. Den ble også vist på TIFF kids, var åpningsfilm under Barnefilmfestivalen i Kristiansand og er nylig tatt ut til prestisjetunge Annecy-festivalen.

Norske stemmer:
Haddy Njie, Bjarte Hjelmeland, Jonas Oftebro, Nils Ole Oftebro, Anette Hoff, Jakob Oftebro og Oskar Fjeldstad-Bergheim.

Medvirkende: Haddy Njie, Bjarte Hjelmeland, Jonas Oftebro, Nils Ole Oftebro, Anette Hoff, Jakob Oftebro og Oskar Fjeldstad-Bergheim

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her