Lærer Frosk

Lærer Frosk

  • Premiere: 26. mai
  • Barnefilm / Eventyr / Familiefilm
  • 6 år
  • 1 t. 24 min.
 Marian Saastad Ottesen
Marian Saastad Ottesen

Lørdag og søndag kl 12 - 16 i KP! Velkommen til Lærer Frosk verksted og konkurranser og til Professor Kvakks interaktive forskningslab!

Originaltittel: Meester Kikker
Regi: Anna van Der Heide
Språk: norsk
Nasjonalitet: Nederland
Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Kortvarige dramatiske hendelser gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

Lærer Frosk handler om Lisa på 8 år som er en svært selvstendig. Blant annet passer hun på at sin mamma, som er en stresset veterinær får i seg frokost og rekker jobben. På skolen liker Lisa sin lærer som heter Frans. Men han bærer på en stor hemmelighet. På grunn av en genetisk feil blir Frans forvandlet til en frosk, både når han vil og ikke. Og det skaper jo litt problemer, både for ham og omgivelsene. Spesielt blir det vanskelig når skolen får en ny rektor som vil at skolen skal bli landets beste. Og da passer ikke en froske lærer inn.

Filmen er fra skaperne av blant annet Maur i rompa og vil ha gode norske stemmer med blant annet Christian Skolmen som læreren. Lærer Frosk er kåret til årets familiefilm i Nederland 2016 og fikk i april publikumsprisen under Barnefilmfestivalen i Kristiansand, der den blant annet slo Richard Storken. Gled dere til å se problemene som Lærer Frosk og Lisa havner inn i, dette er en svært morsom, spennende og fantastisk film.

Medvirkende: Jeroen Spitzenberger, Yenthe Bos, Wine Dierickx og Paul Kooij. Norske stemmer: Christian Skolmen, Hedda Farnes Grjotheim, Oscar Stålhand Arnø, Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Marian Saastad Ottesen og Helge Winther-Larsen.

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her