Filmweb
Bergen Kino

Hva gjør vi nå?

Premiere:
04.05.2012
Alder:
11 år
Lengde:
1 t. 41 min.
Trailer Bilder
Hva gjør vi nå sitatplakat
Original tittel:
Et maintenant, on va où?
Regi:
Nadine Labaki
Skuespillere:
Nadine Labaki,
Claude Baz Moussawbaa,
Layla Hakim,
Antoinette El-Noufaily,
Yvonne Maalouf,
Julien Farhat,
Ali Haidar,
Kevin Abboud,
Petra Saghbini,
Sassen Kawzally,
Caroline Labaki,
Anjo Rihane,
Mohammad Akil,
Gisèle Smeden,
Khalil Bou Khalil,
Samir Awad
Genre:
Drama /
Komedie
Nasjonalitet:
Egypt / Frankrike / Italia / Libanon
Språk:
Arabisk
Egnethet:
Ungdom / Voksen
Begrunnelse:
Filmen inneholder skildringer av sterke følelsesutbrudd og enkelte dramatiske scener som kan virke urovekkende på barn. Den får derfor 11-årsgrense.
Geiter i moskeen og kyllingblod i døpefonten. Slike provokasjoner skaper gnisninger i en liten libanesisk landsby hvor kristne og muslimer har bodd side om side i lang tid. Men når splittelsen truer det vesle samfunnet, griper landsbyens kvinner inn. Med kreative ideer forsøker de å avverge en opptrappende konflikt til enhver pris.
Where Do We Go Now? vant nylig juryprisen ved Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival med begrunnelsen: "Prisen går til en film som har tatt oss med storm. Det var en film som appellerte fra første øyeblikk, og som virkelig gav oss en filmopplevelse - en totalopplevelse. Vi har ledd, vi har sittet med hjertet i halsen og vi har grått, og når vi gikk ut av kinosalen var det med et smil om munnen, som det var vanskelig å få ned."
Filmen har tidligere vunnet publikumsprisen ved Film Fra Sør og Toronto internasjonale filmfestival, og regissør Nadin Labakis forrige film Karamell ble også positivt mottatt av både publikum og presse i Norge.

Publikum mener:

Publikum mener: Antall stemmer:

Avisene mener

VG

BT

Kommenter filmen

Andre filmer du bør få med deg: