Filmweb
Bergen Kino

Opplev flotte direkteoverførte oppsetninger på Bergen Kino

Bergen Kino presenterer det beste innen kunst og kultur fra ledende nasjonale og inernasjonale scener. Vi tilbyr sesongprogram fra Metropolitan Opera "The Met", ballett fra Bolsjoj Theatre og teateroppsetninger/konserter. På denne siden finner du en oversikt over våre "live events".

 

Kinosonemedlemmer får alltid gode rabatt-tilbud til "live events". 1. februar 2014 kommer Kinosonen i ny drakt. I perioden frem til det avvikler vi den gamle Kinosonen-løsningen, og det er ikke lenger mulig å melde seg inn der.

Nye Kinosonen er morsom, enkel å bruke og selvsagt gratis! Les mer her!

 

Cosi Fan Tutte

Opera Cosi Fan Tutte

Lengde:
4 t. 5 min.
Original tittel:
Cosi Fan Tutte
Nasjonalitet:
USA

Handlingen foregår i Napoli på slutten av det 18. århundre. To unge offiserer som er forelsket i hver sin kvinne synger sin hyllest til disse. Offiserenes venn Alfonso inngår et veddemål med dem om å sette trofastheten på prøve. Offiserene går med på å bytte roller. De later som om de skal i krigen og tar avskjed med sine elskede. Istedenfor å reise i krigen kommer de forkledt for å gjøre kur til kvinnene,...

lørdag 26.04:

MB 1
19:00
La Cenerentola

Opera La Cenerentola

Lengde:
3 t. 40 min.
Original tittel:
La Cenerentola
Nasjonalitet:
USA

Teksten til Askepott eller "Dydens triumf" er skrevet av Jacopo Ferretti etter Charles Perraults eventyr. Prins Ramiro søker etter den sanne kjærlighet. Han finner den hos Angelina, som hånes og fornedres av sin stefar og sine stesøstre. Askepott og prinsen forenes. Askepott viser seg å være den sanne elskede. I det hun tilgir sin far og stesøstre, gjengjeldes ondt med godt.

lørdag 10.05:

KP 12
19:00

Opera Benvenuto Cellini

Lengde:
3 t. 10 min.
Original tittel:
Benvenuto Cellini
Regi:
Terry Gilliam
Språk:
Engelsk

Unseen in London for many years,and never previously at ENO, Berlioz's Benvenuto Cellini is forged anew at the London Coliseum by director Terry Gilliam and ENO
Music Director Edward Gardner - the identical pairing responsible for the company's award-­-winning The Damnation of Faust in 2011.
That production unleashed Gilliam's inexhaustible imagination as a storyteller of the
first order, and Benvenuto Cellini offers this theatrical showman an equally rich
canvas simply...

tirsdag 17.06:

KP 12
20:00