Home
LOGG INN

ANNULERE BILLETTER

ticket icon

Dersom du skulle ønske å avbestille en eller flere av dine billetter hos Bergen Kino kan man gjøre det på måtene beskrevet under


Merk at du som kunde vil da få en verdikode tilsendt på e-post eller lagret på din profil i app/nettside på tilsvarende verdi som beløpet som ble brukt ved det originale kjøpet. Pengene vil ikke bli tilbakeført konto! Verdikoden kan brukes når som helst på valgfri film/sal og har ingen utløpsdato. Verdikoden kan også brukes i kinokiosken direkte.

Det er to måter å fullføre refusjon av billetter

Refusjon via e-post

Klikk på refunder-knappen i e-posten du mottar etter betalingen.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Deretter klikk på bekreft refusjon-knappen for å motta kupongkoden som kan brukes til neste betaling.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Du vil også få denne koden via e-post

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Refusjon via nettet (bare for registrerte brukere)

Les hvordan du selv kan annullere feilkjøp på nettet.

Når du har kjøpt en kinobillett online med et bankkort, gavekort eller Vipps, vil du kunne se en knapp på bunnen av billettdetaljene som du kan trykke på for å avlyse billettkjøpet. Hvis du velger å avbestille billettene, vil du motta en verdikode med verdi som tilsvarer beløpet du betalte for billetten(e). Dersom du brukte et gavekort/verdikode for å betale for billettene, vil beløpet du betalte med gavekortet/verdikoden bli refusert til gavekortet/verdikoden.

Bekreft avbestillingen.

Du vil så få en bekreftelse på at avbestillingen var vellykket.

Deretter vil billettdetaljene vise "Billetten din er refundert" status på din profil, som betyr at refusjonen ble vellykket.

Du kan nå bruke denne koden på nettsiden for å bestille nye billetter.

Verdikoden vil bli lagret i profilen din. Du finner verdikoden i "Mine kort"-seksjonen i "Min profil". Du bruker verdikoden gjennom å bestille billetter på nettsiden. Når du kommer til "Utsjekking", trykk på "Gavekort/verdikode" og skriv verdikoden i feltet som dukker opp, deretter bekreft betalingen.Dersom koden har nok penger til å dekke hele betalingen, trykk "Betal" og billetten vil bli kjøpt.Hvis det er penger til overs på koden, kan disse pengene brukes senere.Dersom koden ikke har nok penger til å dekke hele beløpet, kan du betale det resterende beløpet med bankkort eller Vipps.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
{{loaderText}}