Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Velkommen til Barnas Superkino lørdag 24. april

Det blir en superduper lørdag med superbillige billetter til en rekke gøye filmer mellom kl. 10:00 - 16:00. Du kan kose deg sammen med barna på førpremiere med Flumlene, eller utforske flere andre aktuelle kinofilmer til en lavere pris.

Alle barnefilmer koster kun kr. 80,- unntatt Flumlene som har førpremiere (kr. 100,- for barn og kr. 115,- for voksne). Du kan også glede deg over gode tilbud i kiosken vår!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Førpremiere: Flumlene

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Har du hørt om flumlene? Kanskje ikke så rart for de ble egentlig utryddet i 1835...

Flumlene er søte og lodne små dyr som er formet som smultringer! Bli med på en forrykende tidsreise sammen med Flumlene når de ved en fantastisk tilfeldighet dukker opp i dagens Shanghai. Her ser de for første gang trafikk, får smaken på hurtigmat, møter høyteknologi og verst av alt - de oppdager at hele flummelarten er blitt utryddet! En kjempe morsom og gøy familiefilm hvor alle snakker norsk!

Vi pynter med ballonger og flott fotovegg! Ta bilde ved flumle-fotoveggen vår i foajeen på Konsertpaleet og tagg @bergenkino på Instagram eller Facebook. Vi deler alle bilder med følgerne våre.

Gratis minidonuts til alle barn lørdag 24/4 og søndag 25/4 fra kl. 10:00 - 16:00 (så langt lageret rekker). 

Billetter til Flumlene

Aurora Harera

Aurora Harera

Aktuelle kinofilmer til kun kr. 80,- for både barn og voksne: 

Førpremiere: Apestjernen

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Sjarmerende feelgoodfilm for de aller minste, perfekt for barnefamilier og besteforeldre som tar med barnebarn på kino.

Tenk å få en gorilla som mamma! Jonna er foreldreløs og drømmer om en mamma. En dag ruller en sliten bil opp foran barnehjemmet, og Jonna blir håpefull. Men ut av bilen kommer en Gorilla! Jonna blir nølende med Gorilla hjem til skraphaugen der hun bor. Alt er annerledes og skummelt, og Jonna er redd gorillaen skal spise henne! Men Gorilla viser seg å være den fineste mammaen Jonna kunne fått, hun både elsker bøker og er veldig flink til å trøste med de lange, myke armene sine.

APESTJERNEN er basert på den kritikerroste boka skrevet av Frida Nilsson. Forfatteren blir ofte omtalt som den nye Astrid Lindgren for sine varme og humoristiske bøker.

Vi har trekning av flotte t-skjorter på visning kl. 12:30 i MB4 lørdag. Se bilde under! En heldig vinner stikker av med "Gorillamamma" + "Mamma er en Gorilla" t-skjorter. Superkule!

Billetter til Apestjernen

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Finny & Leah - Den hemmelige øya

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Bli med og oppdag den hemmelige øya sammen med Finny og Leah! 

Ombord på Noahs ark, som for tiden flyter meningsløst rundt på havet, bor bestevennene Finny og Leah. Flere uker har gått og det er fortsatt ikke noe land i siktet. Etter en serie med uheldige hendelser våkner Finny og Leah plutselig opp på en øde øy – en hemmelig øy. Og det med all maten som var igjen på båten! Mens Finny befinner seg i en koloni full av vesener som ligner merkelig mye på ham selv skjønner han at de er truet av en stor og farlig vulkan. I et kappløp mot tiden må Finny redde sine venner, finne familien sin igjen, og redde en hel koloni fra total ødeleggelse. Vil han klare det med hjelp fra sine gode venner? 

Billetter til Finny & Leah - Den hemmelige øya

Familien Bigfoot

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Oppfølgeren til Bigfoot Junior fra 2017.

Pappaen til Adam, selve Bigfoot, har blitt kjendis og vil bruke den nye statusen til å forandre verden. Han blir kontaktet av en naturvern-gruppe. De protesterer mot oljeselskapet Xtrakt som forurenser et naturreservat i Alaskas villmark. Pappa Bigfoot reiser opp for å hjelpe, men forsvinner på mystisk vis. Nå må Adam og moren, sammen med et par av familiens dyrevenner - en vaskebjørn og en bjørn - reise etter for å finne ham.

Billetter til Familien Bigfoot

Knutsen & Ludvigsen 2 - Det Store Dyret

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen.

Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han?

Billetter til Knutsen & Ludvigsen 2

Bien Maja og Det Gylne Egget

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Maja og Willy kjeder seg når de flyr ut av dvale, men snart havner de i et topphemmelig oppdrag.

De vil ta vare på et gyllent egg og sammen med sine gamle venner, de forvirrede maurene Hasse og Lasse, vil de bringe egget til sitt nye hjem på toppen av det mystiske Bonsai-fjellet. Men når egget klekkes, står Maja og Willy ansikt til ansikt med sitt største ansvar hittil, en liten søt prinsesse! Nå begynner en eventyrlig reise med mange overraskelser og hindringer underveis. Willy oppdager nye sider av seg selv og Maja lærer at tillit er noe du må tjene.

Billetter til Bien Maja og Det Gylne Egget

Lassie kommer hjem

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Collien Lassie og 12 år gamle Florian er uadskillelige.

Etter at Florians far mister jobben, må de flytte til en liten leilighet hvor de ikke kan ha hund. Florian er nødt til å gi fra seg Lassie til Herr von Sprengel, som lover å passe på Lassie. Men en av Von Sprengels ansatte er slem med Lassie, så hunden rømmer for å finne sin rette eier...

Billetter til Lassie kommer hjem

Vi storgleder oss til å ta imot både små og store på kinoen – film er best på kino! 

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
reklame
{{loaderText}}