Home
LOGG INN
Skrevet 16 juni 2021

Velkommen til Barnas Superkino lørdag 26. juni

Det blir en superduper lørdag med superbillige billetter til en rekke gøye filmer mellom kl. 10:00 - 16:00. Alle barnefilmer untatt Croods 2 koster kun kr. 80,-, og du kan glede deg over gode tilbud i kiosken vår! 

Liten popcornmeny kun kr. 65,-
Liten popcornmeny m/liten smågodtboks kun kr. 89,-

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Førpremiere: Croods - En ny tid

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Den prehistoriske familien Croods er tilbake!

Gjør deg klar til et nytt eventyr som vil gå ned i historien.

Den prehistoriske familien Croods har forlatt sin hule, og legger ut på en ferd for å finne sitt nye hjem. Når de ramler over det som ser ut til å være selveste paradis, støter de på familien Bedremann, som hevder at de er bedre og mer evolverte enn Croods. Etter at Ipp og Bedremanns datter stikker av sammen på et farlig eventyr, må familiene slå seg sammen for å finne dem igjen.

Fotovegg

Vi pynter med egen fotovegg i foajéen - ta bilde og tagg @bergenkino på Instagram og Facebook. Få familien med på deres beste kampsirkel!

Aktiviteter

Tidsreiser kommer på besøk med gøye Croods-aktiviteter: Croods konkurranseløype for barn og ungdom. "Klarer du å stjele alle bananene, og samtidig lure monstrene som skjuler seg i løypen?". Flotte kinopremier til topp 5 deltakere!

Billettpris kr. 100,- for barn og kr. 115,- for voksne.

Billetter til Croods - En ny tid

På kino nå: Tom & Jerry

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Tom & Jerry er tilbake på stort lerret!

En av de mest elskede rivaliseringene i historien gjenopptas når Jerry flytter inn i New York Citys fineste hotell like før "århundrets bryllup", og den desperate arrangøren ansetter Tom for å bli kvitt ham.

Den påfølgende katt og mus kampen truer med å ødelegge karrieren hennes, bryllupet og muligens selve hotellet. Men de har et enda større problem: en djevelsk ambisiøs medarbeider som ødelegger for dem alle tre.

Filmen vises med norsk tale og norsk tekst. 
Billettpris kr. 80,-

Billetter til Tom & Jerry

På kino nå: Den Magiske Portalen

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Fra skaperen bak Toy Story!

Den magiske portalen er en animasjonsfilm fra skaperen bak Toy Story om den sjenerte og eventyrlystne delfinen Delfi. På et av sine mange undervannseventyr finner Delfi en magisk portal, som forvandler alt under vann til det en selv ønsker seg. Men like i nærheten svømmer mureneålene. Ålene bestemmer seg for å misbruke magien og forvandler seg til kjempeåler i jakten på å ta over Delfis fredelige Fiskeby. Delfi må ut på en reise for å finne sin forsvunne far og samle nok styrke til å bekjempe ålene, beskytte byen og vinne sitt livs kjærlighet.

Billettpris kr. 80,-

Billetter til Den Magiske Portalen

Førpremiere: Bortebane

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Filmen om den ekte superligaen!

Bortebane er en feelgoodfilm fra Norway Cup om vennskap, fotball, sursøtt godteri og en opplevelse for livet. Bør ses av alle barn og ungdom som driver med idrett - og da kanskje spesielt fotball!

Vennskap, flørting, seire og tap - Norway Cup setter ungdommene på prøve også utenfor fotballbanen. Anna, Fred, Khalidi, Yu og Afnan vil alle vinne Norway Cup. De har trent et helt år under fjellene på Sunnmøre, på stuegulvet i Palestina og i varmen i Brasil. Vi følger dem gjennom kvalifisering, lette og vanskelige kamper, i møte med urettferdige dommere, masete foreldre, nye venner og kanskje en flørt.

Billettpris kr. 80,-

Billetter til Bortebane

På kino nå: Roald Dahls Heksene

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Den skumle, morsomme og kreative historien til en syv år gammel gutt som møter noen virkelige hekser.

Roald Dahls elskede historie Heksene, får nytt liv i Robert Zemeckis visuelt innovative film. En morsom og hjertevarm historie om en ung foreldreløs gutt som i slutten av 1967 skal bo hos sin kjærlige bestemor i den lille byen Demopolis, Alabama. Når gutten og bestemoren hans møter en glamorøs, men djevelsk heks, tar de tilflukt på et overdådig hotell. Dessverre ankommer de samtidig som Storheksa har samlet alle «kollegene» sine fra hele verden for å gjennomføre den onde planen hennes.

Filmen vises med norsk tale og norsk tekst. 
Billettpris kr. 80,-

Billetter til Roald Dahls Heksene

På kino nå: Raya og den siste dragen

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
I fantasiverdenen Kumandra levde mennesker og drager sammen i harmoni for lenge siden.

Da onde krefter truet landet ofret dragene seg for menneskeheten. Nå, 500 år senere, har den samme ondskapen kommet tilbake og det er opp til den enslige krigeren Raya å finne den siste dragen, slik at de kan redde landet og menneskene. På sin reise lærer hun at det kreves mer enn en magisk drage for å redde verden – tillit og samarbeid må også til.

Billettpris kr. 80,-

Billetter til Raya og den siste dragen

{{loaderText}}