Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Velkommen til Barnas Superkino lørdag 30. oktober

Det blir en superduper lørdag med superbillige billetter til en rekke gøye filmer mellom kl. 10:00 - 16:00. Alle barnefilmer koster kun kr. 80,-, og du kan glede deg over gode tilbud i kiosken vår!

Liten popcornmeny kun kr. 65,- (ordinærpris kr. 84,-)

Liten popcornmeny m/liten smågodtboks kun kr. 89,- (ordinærpris kr. 109,-)

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Premiere: Familien Addams 2

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Familien Addams roter seg opp i flere sprø eventyr og blir involvert i morsomme konflikter med alle slags mistenkelige karakterer.

Den kjente og kjære nifse familien er tilbake i den animerte komedie-oppfølgeren Familien Addams 2. Morticia og Gomez er fortvilet over at barna deres vokser opp, hopper over familiemiddager og blir totalt oppslukt av "skrik-tid". For å gjenopprette samholdet bestemmer de seg for å stappe Wednesday, Pugsley, onkel Fester og staben inn i sin hjemsøkte bobil og dra ut på en siste, elendig familieferie. Fjernt fra deres kjente omgivelser byr reisen gjennom Amerika på muntre og livlige møter med deres ikoniske fetter Itt, så vel som mange nye sprø karakterer. Hva kan egentlig gå galt?

Billetter til Familien Addams 2

På kino nå: Ron i ustand

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
En helt ny familiefilm fra Disney og 20th Century Studios! 

Ron i ustand er historien om Barney, en ungdomsskoleelev med sosiale utfordringer, og hans snakkende og gående digitale enhet Ron, som er ment å være hans "bestevenn fra boksen". Rons morsomme funksjonsfeil fører dem på en actionfylt vei der gutt og robot sammen finner ut hva ekte vennskap er i vår sosiale medier-tid.

Billetter til Ron i Ustand

På kino nå: Petter Kanin hopper hjemmefra

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Petter kanin er tilbake!

Bea, Thomas og kaninene har endelig skapt en familie, men til tross for hans beste innsats klarer ikke Petter å bli kvitt sitt rampete rykte. Når han omsider bestemmer seg for å rømme fra familien, befinner Petter seg i en verden der hans rampestreker blir verdsatt. Når familien risikerer alt for å finne han, må Petter bestemme seg for hva slags kanin han vil være.

Billetter til Petter Kanin hopper hjemmefra

På kino nå: Jorden rundt på 80 dager

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Passepartout er en ung og klok silkeape som alltid har drømt om å bli en oppdagelsesreisende.

En dag møter han Phileas, en hensynsløs og grådig frosk, som er ivrig etter å vinne et veddemål om å reise jorden rundt på 80 dager og tjene 10 millioner muslinger. Passepartout griper sitt livs sjanse til å utforske verden, og med sin nye venn drar han ut på et vanvittig og spennende eventyr fullt av forvirringer og overraskelser.

Billetter til Jorden rundt på 80 dager

På kino nå: Den magiske månereisen

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Full av fart og fantasi!

Den magiske månereisen er en koselig og spennende familiefilm med en fantasivekkende historie om en gutt som reiser til månen (i bare pysjen) for å redde søsteren sin. Der møter søsknene mange magiske skapninger som hjelper de på reisen.

Billetter til Den Magiske Månereisen

På kino nå: Boss Baby: Familiebedriften

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Fra DreamWorks Animation kommer oppfølgeren til suksessen fra 2017.

Brødrene Templeton har blitt voksne, samtidig har de vokst fra hverandre. Tim er en hjemmeværende familiefar, mens Ted har blitt en velstående direktør i et stort selskap. Brødrene gjenforenes når hemmelige agenter fra BabyCorp trenger dem, med en helt spesiell ny boss i spissen.

Billetter til Boss Baby: Familiebedriften

På kino nå: Paw Patrol filmen

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Basert på den populære Nickelodeon-serien kommer Paw Patrol: Filmen endelig på kino!

Blir med Ryder og valpene på redningsaksjon i Adventure City når de må stoppe borgermester Humdinger fra å velte byen i fullstendig kaos. Gjør deg klar for spennende oppdrag hvor alt står på spill, nye valpevenner og større og tøffere kjøretøy. Ingen by er for stor, og ingen valp er for liten!  

Billetter til Paw Patrol

På kino nå: Clue: Maltesergåten

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

CLUE – Maltesergåten er basert på bokserien CLUE av Jørn Lier Horst, en serie som har et totalopplag på over 500 000 bøker siden første bok kom ut.

Samme dag som Cecilia og Une møter Leo for første gang dukker et lik opp på stranda i Skutebukta. Hvem er han og hva gjorde han i Skutebukta, og hva har han å gjøre med Cecilias mors død året før? Sammen begynner de tre ungdommene å nøste i trådene til det som skal vise seg å bli CLUE-gjengens aller første mysterium. 

Billetter til Clue: Maltesergåten

På kino nå: Croods - En ny tid

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Den prehistoriske familien Croods er tilbake!

Gjør deg klar til et nytt eventyr som vil gå ned i historien.

Den prehistoriske familien Croods har forlatt sin hule, og legger ut på en ferd for å finne sitt nye hjem. Når de ramler over det som ser ut til å være selveste paradis, støter de på familien Bedremann, som hevder at de er bedre og mer evolverte enn Croods. Etter at Ipp og Bedremanns datter stikker av sammen på et farlig eventyr, må familiene slå seg sammen for å finne dem igjen.

Billetter til Croods - En ny tid

reklame
{{loaderText}}