Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Bond in D-BOX

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Navn: Knut August Skønberg

Født: 16.01.1972

Sivilstatus: Gift, 3 barn

«Jeg er veldig opptatt av film og TV-serier og det nyeste innen tekniske dippedutter. Har alltid vært opptatt av estetikk og således interiør og grafisk design. Gjennom mer enn 20 år som musiker har jeg opplevd alt fra å synge foran 12 000 mennesker til å bruke mange sene nattetimer for å spille inn egne sanger i studio. Bruker mye av fritiden sammen med familien og er ellers opptatt med småprosjekter i forbindelse med hus og hytte. Over gjennomsnittet fotballinteressert.»

Etter å ha vært isolert fra venner og familie i halvannet år er tiden endelig kommet. Jeg er endelig fri fra Netflix og Covid-en sin klamme favn og igjen klar for å komme meg ut i den store verden. Du tror kanskje at jeg er på vei til sentrum for å storme inn på en av byens uteplasser for å slukke tørsten sammen med likesinnede? Å nei du, denne karen her skal endelig oppleve filmens magi der den virkelig hører hjemme, nemlig på kino! Og ikke i en hvilken som helst kinosal heller.

Jeg er invitert til å få oppleve Bergen Kino og Konsertpaleets frekkeste sal, kalt KP2 D-BOX. Allerede på vei inn i salen merker jeg at noe stort er på gang. Oransje lys i taket og en svær oransje D-BOX-logo på veggen avslører at dette blir en kinoopplevelse utenom det vanlige. Salen som er den største i sitt slag i Europa med hele 84 bevegelige seter, ble åpnet allerede høsten 2019, men som for resten av verden har den mer eller mindre stått på pause frem til nå.

På dagens program står James Bond "No time to die" og jeg kjenner det sitrer i kroppen når jeg setter meg ned i ett av de unike setene. Teknologien som styrer stolene gjør at du blir dratt inn handlingen umiddelbart, og enten det er en bilscene i høy hastighet hvor du blir slengt fra side til side eller en kraftig eksplosjon hvor stolen rister og skaker, så sikrer nøyaktigheten i setene at du umiddelbart kjenner det på kroppen. De innlagte bevegelseseffektene leveres med en perfekt presisjon og forstyrrer aldri filmens handling, men er snarere en viktig bidragsyter til å forsterke intensiteten i filmens actionfylte scener.

Setene i KP2 D-BOX er ikke laget for Stressless-komfort men for en unik kinoopplevelse. Som stolens hersker har du et panel på høyre side for deg som styrer hvor mye effekt stolen skal gi deg. Du kan enten velge full guffe, midt på treet eller en svak effekt. Dersom en gammel isjiasnerve plutselig skulle begynne å plage deg, så kan også all bevegelse i stolen slåes av.

Den nyeste James Bond-filmen med en spilletid på hele 2 timer og 43 minutter ble en perfekt test på hva som gjør D-BOX-teknologien helt superb og ikke bare til en gimmick. Responsen er lynkjapp og sekvensene hvor teknologien er i bruk, er riktig spredd utover i filmen. På den måten mister du aldri blikket på det viktigste, nemlig filmen og handlingen.

Og ja, filmen var knallgod!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpgBilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpgBilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
reklame
{{loaderText}}