Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Kinojulen 2021

Lunt og godt romjulsprogram på Bergen Kino

1. juledag nærmer seg, og vi gleder oss til å kunne tilby deg mange flotte filmopplevelser sammen med oss i romjulen. 🎁🥳🎁#kinojul

Enten du liker rolige reflekterende filmer eller action, programmet dekker et bredt spekter fra Snødronningen for de minste til den lune dokumentarfilmen Trøffeljegerne for de litt mer eldre, - eller hva med The Matrix Resurrection?

God Jul! 

🎄Førpremiere og Premierevisninger 1. juledag 💝 

FØRPREMIERE I ROMJULEN

FØRPREMIERE I ROMJULEN

Lise & Snøpels - Venner for alltid

Bli med på en uforglemmelig og magisk reise med Lise Mus og Snøpels Rev! En vakker og spennende historie om et usannsynlig vennskap som du sent vil glemme.

Etter en nokså uheldig hendelse nede på jorda, befinner en hissig liten mus ved navn Lise Mus seg plutselig i dyrehimmelen. Etter kort tid treffer Lise Mus på den sjenerte reven Snøpels Rev. 

Billetter til filmen finner du her!

 KOMMER 21. JANUAR

PREMIERE 1. JULEDAG 

PREMIERE 1. JULEDAG 

Snødronningen

Kulde kan fryse ditt hjerte, kjærlighet kan sette deg fri!

En natt sender den onde Snødronningen Nordavinden feiende mot byen, for å fryse verdens siste trollmann til is og røve ham bort. Trollmannens familie splittes i den isnende stormen. Flere år senere får trollmannens modige datter, Gerda, vite at hun har en bror, og at Snødronningen har bortført også ham! Gerda legger ut på en farefull ferd for å redde broren. Med seg har hun et av farens magiske speil, og en hjelper i form av trollet Orm.

Billetter til filmen finner du her!

FØRPREMIERE I ROMJULEN

FØRPREMIERE I ROMJULEN

The King`s Man

The King's Man er en prequel til Kingsman-filmene, og tar oss med tilbake til hvordan det hele begynte.

Da en gruppe med noen av historiens verste tyranner og kriminelle genier samles for å planlegge en krig for å utrydde millioner av mennesker, må én mann kjempe mot tiden for å stoppe dem.

I The King's Man, regissert av Matthew Vaughn, blir vi kjent med opprinnelsen av det aller første uavhengige intelligensbyrået.

Billetter til filmen finner du her!

KOMMER 7. JANUAR

PREMIERE 1. JULEDAG 

PREMIERE 1. JULEDAG 

The Matrix Resurrection

Fra den visjonære filmskaperen Lana Wachowski kommer "The Matrix Resurrections", det etterlengtede neste kapittelet i franchisen som redefinerte en hel sjanger. Den nye filmen gjenforener hovedrolleinnehavere Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss i de ikoniske rollene som Neo og Trinity.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

I "The Matrix Resurrections" kan du returnere til en verden med to virkeligheter: én, hverdagslivet; den andre, det som ligger bakenfor. For å finne ut om virkeligheten hans er en fysisk eller mental konstruksjon, for virkelig å kjenne seg selv, må Mr. Anderson velge å følge den hvite kaninen nok en gang. Og hvis Thomas... Neo... har lært noe som helst, så er det at dette valget fortsatt er den eneste veien ut av - eller inn i - the Matrix.
Billetter til filmen finner du her!

PREMIERE 1. JULEDAG 

PREMIERE 1. JULEDAG 

Trøffeljegerne fra Piemonte

En humoristisk og uimotståelig sjarmbombe av en film om gamle gubber, lojale hunder, vin og mat, og om et liv i harmoni med naturen. Kritikerroste “Trøffeljegerne fra Piemonte” er en ekte kjærlighetserklæring til Italia!

Dypt inne i skogen i den italienske regionen Piemonte vandrer en gruppe menn i 80-åra på leting etter verdens dyreste ingrediens. Sammen med sine lojale, firbente bestevenner jakter de dag og natt på den hvite Alba-trøffelen – en jakt som viser seg å være både farlig og totalt avhengighetsskapende.

Billetter til filmen finner du her!

PREMIERE 1. JULEDAG 

PREMIERE 1. JULEDAG 

Sovekupè nr. 6

Et møte kan endre alt.

Sovekupè nr. 6 tar deg med på en uforglemmelig togreise gjennom arktiske, russiske landskap. Filmen vant Grand Prix ved Cannes filmfestival.

Laura (Sedi Haarla) flykter fra kjærlighetssorg på toget fra Moskva til Murmansk og får selskap i kupéen av den hardbarkede gruvearbeideren Ljoha (Yuri Borisov). Lauras håp om en rolig togreise som skal hjelpe henne å finne seg selv, får en brå slutt når Ljoha allerede første kveld drikker seg snakkesalig og full. Etter det første konfliktfylte møtet begynner det umake paret å finne en uventet tone.

Billetter til filmen finner du her!

PREMIERE 1. JULEDAG

PREMIERE 1. JULEDAG

Småen

Charlie Chaplins Småen fyller 100 år og er endelig tilbake på kino!

Småen var en suksess da den kom på kino for 100 år siden og den står fortsatt fram som et mesterverk som virkelig har tålt tidens tann.

Selve historien er enkel. Et barn blir forlatt av sin mor og funnet av Charlie. Han tar rollen svært alvorlig, og snart er "far" og sønn involvert i en blomstrende forretning som glassmestere. Småen knuser vinduene og Charlie reparerer dem. Etter hvert kommer barnevernet på sporet av den lille familien, og etter mye dramatikk innser barnemoren at gutten faktisk er sønnen hun forlot for flere år siden. Hun har nå blitt rik og vil ha sitt fortapte barn tilbake, og utlover en stor belønning.

Chaplins første langfilm er både morsom og rørende. En varm komedie som gir deg et smil om munnen og kanskje en tåre i øyekroken.
Billetter til filmen finner du her!

Med forbehold om endringer i forhold til coronarestriksjoner.

reklame
{{loaderText}}