Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Kinopåsken 2022

Flere og flere foretrekker bypåske, og da er kino et viktig tilbud for dem som er hjemme. Bergen Kino holder åpent hele påsken fra kl. 10.00 til 23.45, og vi har et godt og variert tilbud både til familier, godt voksne og de unge.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Åpningstider for Påsken

Flere og flere foretrekker bypåske, og da er kino et viktig tilbud for dem som er hjemme. Bergen Kino holder åpent hele påsken fra kl. 10.00 til 23.45, og vi har et godt og variert tilbud både til familier, godt voksne og de unge. Dagsprogrammet finner du her.

Barne/familiefilmer

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Sonic The Hegdehog 2

Det blå piggsvinet er tilbake for et nytt eventyr!

Klar for neste nivå? Sonic har slått seg ned i Green Hills og ivrer etter å bevise at han har det som trengs for å være en ekte helt. Muligheten byr seg når Dr. Robotnik dukker opp igjen med sin nye partner, Knuckles, i jakten på en smaragd med krefter som kan ødelegge sivilisasjoner. Sonic får sin egen medspiller i Tails, og sammen legger de ut på en verdensomspennende reise for å finne edelsteinen før den havner i feil hender. 

Billetter finner du her!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Hopper - Jakten på mørkets hamster

Bli med på Hoppers actionfylte eventyr! Vår unge helt, født halv kylling og halvt hare, en merkelig karakter fra spissen av de lange ørene og helt ut til kyllingtærne. Fordi han er annerledes ivrer han litt ekstra etter å passe inn og føle seg elsket. Og han er besatt av eventyr, til tross for at han er skikkelig klossete. Han er kanskje en usannsynlig helt, men ingenting kan stoppe denne drømmeren i jakten på mørkets hamster.  

Bli med Hopper, i et actionfylt jakt på mørkets hamster!

Billetter finner du her!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Syng 2

Hvor vil drømmene dine ta deg?

Rensk sangstemmen! Syng-gjengen er tilbake med fargerik feelgood for hele familien, proppfull av fengende hits.

Den evig optimistiske koalaen Buster Moon samler troppen til deres mest ambisiøse prosjekt så langt: å sette opp et helt nytt show i storbyen. For å få innpass hos den nådeløse teatermogulen Jimmy Crystal, lover Buster at den tilbaketrukne rocke-legenden Clay Calloway skal opptre på scenen. Det viser seg å være lettere sagt enn gjort.

Billetter finner du her!

Premierefilmer

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter

Professor Albus Humlesnurr vet at den mektige trollmannen Gellert Grindelwald forbereder seg på å ta kontroll over trollmannsverden. Uten mulighet til å stoppe ham alene, må han stole på at magizoologisten Salamander Fisle og hans team av trollmenn, hekser og en modig gompebaker vil klare et farlig oppdrag hvor de møter både gamle og nye fabeldyr, og går til kamp mot Grindelwalds voksende tilhengerskare. Men hvor lenge kan egentlig Humlesnurr vente i kulissene når det står så mye på spill?

Billetter finner du her!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

C`mon C`mon

Oscar-vinner Joaquin Phoenix spiller Johnny, som plutselig må ta seg av sin 9-årige nevø en ukes tid. Nevøen blir med på en jobbreise og det tidligere skjøre båndet dem imellom vokser seg sterkt på den korte tiden.

En varm, humoristisk og dypt rørende historie om forbindelsene mellom voksne og barn, fortiden og fremtiden. Skrevet og regissert av Oscar-nominerte Mike Mills.

Joaquin Phoenix i et skjønt og varmt drama om sterke familiebånd

Billetter finner du her!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Memory Box - En historie om kjærlighet

Alenemoren Maia bor i Montreal sammen med tenåringsdatteren sin, Alex. På julaften mottar de en uventet gave: en boks fylt opp med notatbøker, kassetter og bilder som Maia sendte til sin bestevenninne på 80-tallets Beirut. Maia nekter å åpne boksen og konfrontere minnene, men Alex sniker seg til å undersøke de. Alex dykker inn i sin mors turbulente og lidenskapelige ungdomstid under den Lebanesiske borgerkrigen og avdekker den nedgravde fortiden.

Dette er likevel på ingen måte en krigsfilm. Det er en lidenskapelig historie om, ikke krig - men kjærlighet.

Billetter finner du her!

Kommer 13. april

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

The Northman

Prins Amleth (Skarsgård) opplever en brutal start på sitt liv som ung voksen, da hans far (Hawke) blir brutalt myrdet av hans onkel (Bang), som også kidnapper guttens mor (Kidman). Amleth flykter fra kongerriket han har vokst opp i, med en lovnad om å returnere for sin hevn. Noen år senere har gutten blitt en vikingkriger, med et mål om å gå berserkergang mot sin onkel, Fjölnir. På ferden møter han også slaven, Olga (Taylor-Joy), som spiller en nøkkelrolle for hans tokt.

Billetter finner du her!

Andre filmer som går 

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Lange Flate Ballær III

Det er gått 14 år og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila. Nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg. Problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen. Gammelt vennskap, forholdet til Laila og Edgarasjens eksistens blir satt på prøve når Petter drar med seg resten av kællane på Edgarasjen til Litauen for å løse sitt eget problem. Der skaper Petters fortielse mye større og farligere problemer for dem alle.

Du staver ikke "kjærlighet" uten "ærlighet"

Billetter finner du her!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

The Batman

It's not just a call... It's a warning.

I Matt Reeves’ THE BATMAN spiller Robert Pattinson dobbeltrollen som Gotham Citys maskerte beskytter og hans alter ego, einstøingen og milliardæren Bruce Wayne. I tillegg til Pattinson (Tenet) portretteres Gothams berømte og beryktede innbyggere av blant annet Zoë Kravitz (Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser), Paul Dano (Love & Mercy), Jeffrey Wright (No Time to Die), John Turturro (Transformers), Peter Sarsgaard (The Magnificent Seven), Andy Serkis (The Rise of the Planet of the Apes) og Colin Farrell (The Gentlemen).

Billetter finner du her!

Dagens program finner du her!

reklame
{{loaderText}}