Home
LOGG INN

PÅSKEFERIE PÅ BERGEN KINO

Få med deg disse godbitene på kino i påsken!

Skrevet 22 april 2021

Få med deg disse godbitene på kino i påsken!

Meteorologene har sagt sitt: Alt tyder på at årets påskeferie vil bli en våt og grå affære. Da er det bra at kinoen er åpen, og at du sammen med familie eller venner kan kose dere med store filmopplevelser. Kinoprogrammet denne påsken bugner heldigvis av gode alternativer som både barn og voksne vil ha masse glede av - kanskje du vil overraske noen med en opplevelse i påskeegget? Alle barnebilletter kr. 100,- (opp til 15 år) og voksen kr. 115,- på alle familiefilmer, eksklusiv KP1. God påske!

Her er filmene du kan se på kino denne påsken: 

Tilbudet gjelder fra lørdag 27. mars t.o.m mandag 5. april 2021.

Tilbudet gjelder fra lørdag 27. mars t.o.m mandag 5. april 2021.

Førpremiere på Flumlene hele påsken – fra 26. mars til 5. april: 

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Har du hørt om flumlene? Kanskje ikke så rart for de ble egentlig utryddet i 1835...

Flumlene er søte og lodne små dyr som er formet som smultringer! Bli med på en forrykende tidsreise sammen med Flumlene når de ved en fantastisk tilfeldighet dukker opp i dagens Shanghai. Her ser de for første gang trafikk, får smaken på hurtigmat, møter høyteknologi og verst av alt - de oppdager at hele flummelarten er blitt utryddet! En kjempe morsom og gøy familiefilm hvor alle snakker norsk!

Vi pynter med ballonger og flott fotovegg! Ta bilde ved flumle-fotoveggen vår i foajeen på Konsertpaleet og tagg @bergenkino på Instagram eller Facebook. Hvis du ser filmen i palmehelgen, så deler vi ut gratis donuts til alle barn lørdag 27/3 og søndag 28/3 fra kl. 12:00 (så langt lageret rekker). 

Billetter til Flumlene

Premiere: Finny & Leah - Den hemmelige øya

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Bli med og oppdag den hemmelige øya sammen med Finny og Leah!

Ombord på Noahs ark, som for tiden flyter meningsløst rundt på havet, bor bestevennene Finny og Leah. Flere uker har gått og det er fortsatt ikke noe land i siktet. Etter en serie med uheldige hendelser våkner Finny og Leah plutselig opp på en øde øy – en hemmelig øy. Og det med all maten som var igjen på båten! Mens Finny befinner seg i en koloni full av vesener som ligner merkelig mye på ham selv skjønner han at de er truet av en stor og farlig vulkan. I et kappløp mot tiden må Finny redde sine venner, finne familien sin igjen, og redde en hel koloni fra total ødeleggelse. Vil han klare det med hjelp fra sine gode venner?

Et spennende og morsomt eventyr for hele familien! Alle snakker norsk!

Billetter til Finny & Leah - Den hemmelige øya

Premiere på filmen om grisen alle snakker om: Gunda

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Norske griser i fokus gjør seg eksepsjonelt bra på det store lerretet!

På en idyllisk gård i Vestfold følger vi grisen Gunda og hennes nyfødte grisunger. Vi blir også kjent med noen kuer og en kylling med ett bein som prøver å fly. GUNDA er en sanselig, vakker og rørende dokumentar om dyrenes hverdagsliv.

Joaquin Phoenix er eksekutiv produsent, og har blant annet uttalt at filmen er «fundamentalt viktig og et fabelaktig kunstverk».

Filmen vises med Dolby Atmos lydsystem i sort-hvitt, og byr på en helt fantastisk sanseopplevelse for både små og store. Må ses!

Billetter til Gunda

Se Oscar-nominerte filmer hele påsken: Nomadland, Minari, Sound of Metal, The Father og Et Glass til

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Årets Oscar-nominasjoner er her, og du kan se filmene allerede nå på Bergen Kino!

Hele påsken viser vi flere gode Oscar-nominerte filmperler på programmet. Golden Globe-vinneren Nomadland utfordrer i totalt seks kategorier, like mange nominasjoner som filmene Sound of Metal, The Father og Minari også fikk. I tillegg kan vi glede oss over at danske Et Glass til ble nominert til "Beste internasjonale film" og "Beste regi". Vi heier på nabolandet - og løfter et glass for en av fjorårets beste filmer!

OBS: The Father har kun én eksklusiv visning fredag 2. april kl. 17:30. Maks 20 billetter!

Vi anbefaler på det sterkeste å se filmene på det store kinolerretet. Du vil få en helt unik opplevelse som du rett og slett bare ikke kan få hjemme i stuen! 

Premiere: Our Friend

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Tre flotte prestasjoner fra Jason Segel, Dakota Johnson og Casey Affleck!

Etter å ha mottatt livs-endrede nyheter finner et par uventet støtte fra sin beste venn, som setter sitt eget liv på vent og flytter inn i familiens hjem. Dette gir en innvirkning mye større og dypere enn noen kunne forestilt seg. Nydelig film som gir mye varme!

Billetter til Our Friend

Den perfekte popcornfilmen: Prosjekt z

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Prosjekt Z er en unik underholdningsfilm fra start til mål!

En gjeng filmstudenter tar med seg tre arbeidsledige skuespillere til et nedlagt motell i den norske fjellheimen for å lage zombiefilm. Deres fiksjon blir brått virkelighet når en ukjent skapning begynner å terrorisere filmsettet. Er du klar for alien-zombie-skrekk med en dose humor? Perfekt for vennegjengen!

Billetter til Prosjekt Z

Førpremiere på Ninjababy hele påsken - fra 26. mars til 5. april:

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
En rørende og morsom film om det å bli voksen!

Ninjababy er en komedie om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: «Den er en fucking jævla sneaky ninjababy, som bare tror den kan gjemme seg der inne og kose seg, og så snike seg ut ni måneder senere.»

Billetter til Ninjababy

Filmen som alle bergensere må se: Bergen - i all beskjedenhet

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
Se filmen om Bergen sammen med hele familien i påsken!

Regnet, humoren, lidenskapen, kranglene, katastrofene, kompleksene, festene og ekstravagansen er noen av ingrediensene i denne kjærlighetserklæringen til Bergen. Historiene fortelles av kjente og ukjente stemmer fra byen, og filmen er basert på et skattkammer av unik arkivfilm og bergensmusikk fra mer enn hundre år.

Billettprisen varierer ut ifra hvilken sal du ønsker å se filmen i. Vi har egen barnepris!

Billetter til Bergen - i all beskjedenhet

Dette og mye mer på Bergen Kino!

Sjekk ut hele kinoprogrammet her.

Abdella Ibrahim

Abdella Ibrahim

Bergen Kino har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet. Kom frisk, hold avstand, og vask hendene!

Det oppnår vi når kinoen og publikum sammen tar ansvar for godt smittevern, og bidrar til at kinobesøket blir avslappet og hyggelig for alle. En rekke tiltak skal sikre en trygg og god kinoopplevelse. Les nøye gjennom følgende tiltak.

{{loaderText}}