Home
LOGG INN

TRYGT SMITTEVERN

Kom frisk, hold avstand og vask hendene!

Skrevet 23 juni 2021

Bergen Kino har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet. 

Det oppnår vi når kinoen og publikum sammen tar ansvar for godt smittevern, og bidrar til at kinobesøket blir avslappet og hyggelig for alle. En rekke tiltak skal sikre en trygg og god kinoopplevelse. Les nøye gjennom følgende tiltak: 

Aktuelle restriksjoner

Kulturarrangement for opp til 1000 personer (500 x 2 kohorter) med faste tildelte seter er lov.

Det er 1-metersregelen som gjelder på kino: en husstand kan sitte sammen, vennegrupper som ikke beregnes som en kohort bes kjøpe enkeltbilletter. Billettsystemet vil automatisk generere avstand ved siden av dine kjøpte billetter til andre grupper for å sikre trygg avstand. Vi setter av 1 sete i bredden mellom hver kohort. Vær snill å ikke besøke oss om du opplever noen luftveissymptomer.

Åpningstider

Vi holder åpent fra kl. 10:00 – 23:45 alle syv dagene i uken.

Billettkjøp anbefales på nett 

Vi ønsker at du kjøper billett på Internett via vår nettside www.bergenkino.no eller i Bergen Kino-appen. Du kan kjøpe inntil 9 billetter av gangen. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du ta ansvar for oversikt over hvem du kjøpte billetter til for eventuell smittesporing.

Vær oppmerksom på at vi lagrer din kontaktinformasjon i 14 dager, og at den vil kunne bli delt med kommuneoverlegen ved behov for smittesporing. Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett.

Om du kjøper billett i kiosken, så ber vi deg om å notere billettinformasjon, navn og telefonnummer i smittevernboken vår. 
Av smittevernhensyn og for å redusere antall kontaktpunkter oppfordrer vi sterkt til bruk av kort og kontaktløs betaling (tæpping).

Last ned Bergen Kino-appen, så du kan ha full kontroll på det som er på programmet til enhver tid.

Antibac-stasjoner er satt opp

Vi oppfordrer alle til å «sprite» hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngangene, ved inngang til kiosk, på vei ut, og ellers ved behov. Vi anbefaler også å benytte seg av en god håndvask med såpe og vann på våre toaletter.

Renhold

På Bergen Kino har vi alltid sterkt fokus på renhold. Det fortsetter vi med, og i tillegg har vi økt frekvensen ytterligere. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil til enhver tid holdes rent og desinfiseres. Vi desinfiserer også alle betalingspunkter, samt alle armlener på kinoseter.

Kiosk

Kiosken vil være åpen og det vil være salg av kinosnop, snacks og drikke. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise tålmodighet og hensyn til hverandre når det gjelder avstand dersom det er litt folk. Vi har markert gulvene med "Husk å holde avstand", og alle popcornskap med "Vennligst ikke ta på det du ikke skal kjøpe". Skal du ha popcorn, se deg ut en boks før du åpner skapet og tar den ut. Det er også montert plexiglass ved kassepunkter. 

Hjertelig velkommen til Bergen Kino - magiske øyeblikk som løfter deg ut av hverdagen!
Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
{{loaderText}}