Home
LOGG INN

TRYGT SMITTEVERN

Kom frisk og husk å vaske hendene!

Skrevet 25 september 2021

Bergen Kino har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet. 

Det oppnår vi når kinoen og publikum sammen tar ansvar for godt smittevern, og bidrar til at kinobesøket blir avslappet og hyggelig for alle. 

Gjenåpning av Norge

Lørdag 25. september klokken 16:00 fjernes de aller fleste nasjonale smitteverntiltakene i Norge. Vi kan endelig ønske velkommen til fulle saler igjen på Bergen Kino. 

Når vi nå går over til en normal hverdag med økt beredskap, fjernes alle restriksjoner innenlands, med unntak av kravet om å gå i isolasjon hvis du er syk med covid-19. 

Meteren gjelder ikke lenger. Vi kan da være sammen på samme måte som tidligere.

Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, bør du fremdeles teste deg. Det gjelder også vaksinerte.

Hvis du blir smittet med korona, må du isolere deg for å unngå å smitte andre. Det vil ikke være en anbefaling, men en regel som du kan få bot for å bryte.

Åpningstider

Vi holder åpent fra kl. 10:00 – 23:45 alle syv dagene i uken.

Billettkjøp anbefales på nett 

Vi ønsker at du kjøper billett på Internett via vår nettside www.bergenkino.no eller i Bergen Kino-appen. Du kan kjøpe inntil 9 billetter av gangen. Du kan også kjøpe billett direkte i kassen ved oppmøte. 

Antibac-stasjoner 

Vi fortsetter å oppfordrer alle til å «sprite» hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngangene, ved inngang til kiosk, på vei ut, og ellers ved behov. Vi anbefaler også å benytte seg av en god håndvask med såpe og vann på våre toaletter.

Renhold

På Bergen Kino har vi alltid sterkt fokus på renhold. Det fortsetter vi med. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil til enhver tid holdes rent og desinfiseres. Vi desinfiserer også alle betalingspunkter, samt alle armlener på kinoseter.

Hjertelig velkommen til Bergen Kino - magiske øyeblikk som løfter deg ut av hverdagen!
{{loaderText}}