Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Ukens premierefilmer

Det går alltid en premierefilm du ikke bør gå glipp av på Bergen Kino

Denne uken kommer den etterlengtede 2`eren av Rutete Ninja, mer drøyere og gøyere enn 1`eren. Under finner du premierefilmene vi har å by på denne helgen. 

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

RUTETE NINJA 2

I det forbryteren Philip Eberfrø blir løslatt fra fengsel i Thailand, må Asgeir og hans Rutete Ninja finne en måte å fange han på, før han slipper unna. Derfor reiser Asgeir, Ninjadukken og hele familien til Thailand, der Onkel Stewart og et stort eventyr venter. På hjemmefronten kjemper Asgeir samtidig med forholdet til Jessica, som viser seg å heller være på utkikk etter en «Bad boy»

BILLETTER FINNER DU HER!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

MEMORY

Leiemorderen Alex Lewis (Neeson) står ved et vendepunkt. Han er klar for å avslutte en karriere fylt av vold og hemmeligheter, men samtidig med pensjonsplanene kommer også en sviktende hukommelse. Så får han et siste oppdrag...

Jobben er ikke det Alex hadde trodd, og fører ham i stedet rett inn i en FBI-operasjon ledet av agent Vincent Serra (Pearce). Når Alex oppdager spor fra en barneprostitusjonsring til en velstående og innflytelsesrik eiendomsmagnat (Bellucci) og hennes sønn (Taylor), peker Alex FBI-teamet i riktig retning.

BILLETTER FINNER DU HER!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

EIFFEL

Historien og lidenskapen bak Eiffeltårnet som et ble bygget til verdensutstillingen i Paris i 1889. Eiffeltårnet står igjen fortsatt i dag som en av klodens mest kjente landemerker.

Etter å nettopp ha fulført sitt samarbeid i konstruksjonen av Frihetsgudinnen, er ingeniøren Gustave Eiffel på toppen av verden i sitt felt. Derfor blir han nå plutselig oppsøkt for presset av den franske regjering om å designe noe spektakulært for åpningen av Paris World Fair 1889. Eiffel selv ønsker mye heller å ta seg av designet til Metroen. Men alt endrer seg når Eiffel møter på en mystisk kvinne han har kjennskap til fra sin fortid. På grunn av deres forbudte kjærlighet blir Eiffel inspirert til å ta på seg oppgaven og samtidig endre verdenshistorien.

BILLETTER FINNER DU HER!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

MØR OG SAFTIG

En romantisk dramakomedie fra Paris gater. To sterke personligheter må finne en måte å kombinere sine privatliv og sitt felles prosjekt på.

Charly har arvet sin families slakterforretning, men hun jobber i motebransjen, og har ingen planer om å gå tilbake til slakteryrket. Da hun begynner forberedelsene til å selge, kommer Martial, som arbeidet sammen med hennes far og foreslår en måte de kan opprettholde driften på.

BILLETTER FINNER DU HER!

reklame
{{loaderText}}