Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Valentinsdag på kino

Bli med å feire alle hjerters dag med en romantisk kinoopplevelse!

Visningene er utsatt til Covid-19 situasjonen har bedret seg. Les mer her!

Valentinsdag + kinodate = Sant!

Søndag 14. februar er Valentinsdagen - også kalt alle hjerters dag - dagen da kjærligheten og romantikken står i høysetet og (etter all sannsynlighet) den dagen det er desidert flest kinodater rundt om i verden. 

Kom i riktig stemning med å feire valentinshelgen på Bergen Kino, bestill billetter, og benytt deg av valentins-tilbudet vårt på delemeny inkludert stor popcorn, to brus og love hearts. Under er et utvalg filmer som vi tror vil passe ypperlig til en anledning som denne. Og du? Valentinsdagen er definitivt ikke en dag bare for dem som er i et parforhold. Dra på vennedate!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Ikke glem at det også i år er morsdag samme dag som valentinsdagen. Les om hvilke filmer du bør ta med mamma på her!

Romantikk, drama, action eller eventyr på kinodaten?

Noen velger tradisjonelt med kjærligheten i fokus, mens andre velger noe helt annet - her er tips til filmvalg:

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

For den unge romantikeren: After + After We Collided 

Romantikk, sex, sjalusi og hjertesmerte står på menyen i ungdomsdramaet "After" og "After We Collided". Se Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i rollene som naive Tessa Young og rebellen Hardin Scott – to unge og lidenskapelige mennesker med en trøblete tiltrekning seg imellom.

Filmene er basert på "young adult"-forfatteren Anna Todds svært populære «After»-serie, som startet som en såkalt fanfiction basert på One Direction-kjekkasen Harry Styles. Fortsatt gjenstår det tre bøker igjen å filmatisere, så fans av universet kan ha store gleder i vente.

Billetter til After (kun kr. 100,-)

Billetter til After We Collided (kun kr. 100,-)

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

For den noe eldre romantikeren: Dianas bryllup

Dianas Bryllup tar utgangspunkt i datoen 29. juli 1981. Det var ikke bare dagen da Diana Spencer giftet seg med prins Charles i London, men – viktigere i denne sammenhengen – bryllupet til Liv (Marie Blokhus) og Terje (Pål Sverre Hagen), som kaller opp datteren sin etter det rojale ikonet.

Filmen følger Dianas oppvekst i en familie preget av dyp kjærlighet, men også intense konflikter. Vil hun få kalde føtter når det er hennes tur til å gifte seg 30 år senere? Sterke skuespillerprestasjoner, humor og varme gjør den hyllesten til romantikken verdt å se.

Billetter til Dianas Bryllup (kun kr. 100,-)

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Perfekt for den første daten: Ninjababy

Ninjababy er en komedie om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: «Den er en fucking jævla sneaky ninjababy, som bare tror den kan gjemme seg der inne og kose seg, og så snike seg ut ni måneder senere.»

Filmen er en rørende og morsom film om det å bli voksen, og det paradoksale i hvor uforberedt man kan være på å oppleve noe så naturlig som å bli gravid i sin mest fertile alder.

Billetter til Ninjababy (førpremiere)

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

For den håpløse romantikeren: Bridget Jones maraton

Bli med på et gjensyn med Renée Zellweger i rollen som den surrete og smågale, men sjarmerende Bridget Jones. Nå har du muligheten til å tilbringe hele valentinsdagen alene eller med vennegjengen hos oss på Bergen Kino med det største singelikonet vi kjenner til på det store lerretet. 

Filmene inneholder en solid porsjon komikk, en god slump romantikk, litt drama og en klype spenning. Samtidig vil de også fremstå som rørende i enkelte sekvenser. Perfekt for denne anledningen!

Billetter til Bridget Jones' dagbok (kun kr. 100,-)

Billetter til Bridget Jones: På randen (kun kr. 100,-)

Billetter til Bridget Jones' baby: Alle gode ting er tre (kun kr. 100,-)

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Feelgood-filmene alle elsker: Mamma Mia! + Mamma Mia! Here We Go Again!

Mamma Mia! og Mamma Mia! Here We Go Again! ble den mest sette filmen på kino i Norge i henholdsvis 2008 og 2018. Forhåpentligvis blir det ikke ti års pause mellom toeren og treeren - og vi vet at Mamma Mia 3 allerede er på vei!

OBS: begge filmene vises lørdag 13. februar (ikke på selve valentinsdagen). 

Billetter til Mamma Mia! (kun kr. 100,-)

Billetter til Mamma Mia! Here We Go Again! (kun kr. 100,-)

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Den ultimate valentinsfilmen: The Notebook

"The Notebook" bygger på en bestselgende roman av Nicholas Sparks, og er ranket som en av de beste kjærlighetsfilmene som noensinne er laget. Nyt denne klassikeren sammen med din utkårede!

Noe glemmer du aldri. Spesielt ikke din første kjærlighet. På et pleiehjem for eldre forteller en mann en kvinne om sitt livs store kjærlighet ved hjelp av historier og minner han tidligere har nedfellt, i sin gamle, utslitte notatsbok. Noah (Ryan Gosling) og Allies (Rachel McAdams) vei tilbake til hverandre er magisk, enestående og tårevåt, for hjertet vil ha det hjertet vil ha...

Billetter til The Notebook (kun kr. 100,-)

Andre filmer som også er å anbefale på kino denne helgen er;

Sound of Metal, Sommeren '85, Shadow in the cloud og The Marksman.

Dette og mye mer på Bergen Kino!
Sjekk hele kinoprogrammet her

Bergen Kino har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet. Kom frisk, hold avstand, og vask hendene!

Det oppnår vi når kinoen og publikum sammen tar ansvar for godt smittevern, og bidrar til at kinobesøket blir avslappet og hyggelig for alle. En rekke tiltak skal sikre en trygg og god kinoopplevelse. Les nøye gjennom følgende tiltak.

reklame
{{loaderText}}