Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Chiara

12 år | 20. mai 2022 | 2t 01m | Italiensk | drama

13 interessert
Filmvisningstidene er ikke tilgjengelige ennå
reklame
6 fra 1 brukere
Nasjonalitet
Italia
Regi
Jonas Carpignano
Skuespillere
  • Swamy Rotolo
  • Claudio Rotolo
  • Grecia Rotolo
  • Carmela Fumo
Oversikt

15 år gamle Chiara feirer sin søsters 18-årsdag sammen med storfamilien. De er samlet til fest og stemningen er god. Utover kvelden begynner imidlertid Chiara å ane at noe er galt, og når en bombe går av i faren Claudios bil, blir tilværelsen snudd fullstendig på hodet. Uten å si noe til barna, går Claudio i dekning på ukjent sted, og når Chiara bestemmer seg for å spore ham opp, blir det starten på en reise gjennom Calabrias kriminelle underverden, som skal gi henne en helt ny forståelse av både faren og familien.

Spennende italiensk drama om å vokse opp i en mafiafamilie CHIARA er et spennende og troverdig drama som skildrer organisert kriminalitet gjennom øynene til en tenåring. Når Chiara finner ut hva familien har skjult, må velge om hun skal følge familien inn i et liv med kriminalitet eller gå en egen vei. Regissør Jonas Carpignano skildrer livet i Calabria, sør i Italia, med skitten-vakker realisme og fantastiske rolletolkninger av ikke-profesjonelle skuespillere. I hovedrollen som Chiara briljerer Swamy Rotolo og familien til Chiara spilles av Rotolos familiemedlemmer. Dette er første gang de spiller i en film. Carpignano har tidligere laget de prisbelønnede og kritikerroste filmene MIDDELHAVET (2015) og A CIAMBRA (2017) som begge utspiller seg i Calabria. PRESSEN OM FILMEN: "Kompleks og realistisk... om tenåring som oppdager farens mafiabånd" - Variety "Rørende" - Hollywood Reporter "Medrivende og mektig" - Film Stage
12 år
I filmer med 12-årsgrense kan det være gjennomgående mørk stemning - og mye frykt både i karakterer, scener og musikk. Det kan også forekomme kortvarige skrekkeffekter og lite nærgående skildringer av seksualitet.
Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}