Wen Jiang, Felicity Jones, Diego Luna, Donnie Yen og Riz Ahmed i Rogue One: A Star Wars Story

Firmavisninger

Bergen kino tilbyr mange av de beste og mest omtalte filmene som eksklusive førpremierer for firma. Dette gir en unik mulighet til å samle kunder, ansatte eller andre som er viktige for ditt firma i en setting hvor du får maksimal oppmerksomhet omkring ditt budskap. Vi har nyoppussede og  komfortable saler til både små og store arrangementer, alt etter behov. Ønsker du servering, kan vi gi tilbud på popcornmeny eller servering av mat og drikke.

En filmvisning kan enkelt kombineres med kick-off og presentasjoner av høy teknisk kvalitet inne i kinosalen. Ta kontakt i hvert tilfelle, da ikke alle våre saler er tilrettelagt for dette. Det er selvfølgelig også mulig å avslutte en konferansedag med en filmvisning. 

Bergen kino har gode løsninger for profilering av ditt budskap, både på lerret, inne i kinosalen eller i foajeområder.

Om du velger å benytte anledningen til å dele et budskap eller bare vil gjøre ekstra stas på kunder og ansatte, vet vi at en kinoopplevelse blir satt stor pris på av alle som deltar.

Har du ønske om andre filmtitler enn de som er foreslått, hjelper vi gjerne med det.

Dersom du har spørsmål om egen visning på kommende filmer - ta kontakt med Anne Marit på annemarit@bergenkino.no

 

Firmavisninger fremover:

 

vaiana.jpg

 

VAIANA

Ordinær premiere fredag 3. februar.
Du kan kjøpe din egen visning f.o.m. 30. januar!

Litt om filmen:

En feiende flott animasjonsfilm fra Disney!

Vaiana handler om en eventyrlysten tenåring ved samme navn, som ved hjelp av halvguden Maui, seiler ut på et dristig oppdrag for å bli en ekte sjøfarer og redde sitt folk.

Vises i 2D og 3D!

 

la la land.jpg

 

LA LA LAND

Ordinær premiere fredag 24. februar.
Du kan kjøpe din egen visning f.o.m. 30. januar!

Litt om filmen:

En herlig film! Nominert til 7 Golden Globe og vant alle 7!

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

Regi: Damien Chazelle
Skuespillere: Emma Stone og Ryan Gosling m. fl.

 

hidden figures.jpg

 

HIDDEN FIGURES

Ordinær premiere fredag 10. mars.
Du kan kjøpe din egen visning f.o.m. 30. januar!

Litt om filmen:

Den utrolige og ufortalte historien om de tre brilliante kvinnene som var hjernene bak en av de største bragder i historien.
Vil du glede andre og deg selv - invitèr på denne!

Tre brilliante kvinner som jobbet i NASA, og som var hjernene bak en av de største bragder i historien: oppskytingen av romfartøyet som fikk astronaut John Glenn som første amerikaner i bane rundt jorden. Det var en fantastisk prestasjon som fikk tilbake nasjonens tillit, snudde "the Space Race" mot Sovjetunionen, og sjokkerte en hel verden. Den visjonære trioen trosset alle kjønns- og rasefordommer og inspirerte generasjoner til å drømme stort.

Regi: Theodore Melfi.
Skuespillere: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monae, Kevin Costner, Kirsten Dunst m. fl. 

 

 

 

hakkebakkeskogen.jpg

DYRENE I HAKKEBAKKESKOGEN

Litt om filmen:

Animasjon/familiefilm basert på Thorbjørn Egners klassiske bok.

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Da Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen. Bjørnen Bamsefar hjelper dem med å innføre loven: Nå skal alle dyrene i skogen være venner og det er forbudt å spise hverandre. Men Mikkel Rev er fortsatt sulten.

 

Dersom du har spørsmål om egen visning på kommende filmer - ta kontakt med Anne Marit på annemarit@bergenkino.no

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her