Skal dere holde stengt i helgen?

Onsdag formiddag blir programmet for helgen og dagene t.o.m. torsdag lagt ut for salg i kioskene og på nettet.


 

Ettersom flere og flere benytter seg av vår nettside bergenkino.no for å orientere seg om hva som går på kino, får vi flere henvendelser om vårt populære kinoprogram, på facebook og i e-post.

Et av spørsmålene som går igjen er følgende: Skal dere holde stengt i helgen, jeg finner ikke programmet på nettsiden deres? Jeg ser dere skal holde åpent lørdag om 1 uke og da viser dere kun opera.

Skal-dere-holde-stengt.jpg 

Vi har stor forståelse for at vårt publikum er bekymret for at vi skal holde stengt, men vi holder stengt kun tre dager i året:  17. mai, 24. desember og 31. desember. Resten av året holder vi åpent. Årsaken for at man ikke finner fredagsprogrammet på man-tirsdag er at programmet for fredag ikke er laget. Film er ferskvare, det vil si at vi bytter ut film hver uke. Nye premierer skal plasseres, og andre filmer som har gått en stund skal ha rett sal i forhold til sitt publikumspotensial. Først onsdag formiddag blir derfor programmet for helgen og dagene tom torsdag lagt ut for salg i kioskene og på nettet. På grunn av forsinkelser i oppdateringene til nett kan det gå noe tid før alle forestillingene er lagt ut, men vi vil alltid ha forestillinger i både KP og MB!

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her