Ben Affleck i Gone Girl

Gone Girl

  • Premiere: 3. oktober
  • Drama / Thriller
  • 15 år
  • 2 t. 28 min.
Ben Affleck
Ben Affleck
 Rosamund Pike
Rosamund Pike
 Neil Patrick Harris
Neil Patrick Harris
 Tyler Perry
Tyler Perry
 Kim Dickens
Kim Dickens

"Helt klart en av årets beste filmer" ~ CINEMA (terningkast 6)

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Gone Girl
Regi: David Fincher
Originalspråk: Engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: 15 år
Egnethet: Ungdom / Voksen
Begrunnelse: En blodig drapsskildring gjør at denne thrilleren får 15-årsgrense.

Med Ben Affleck og Rosamund Pike i hovedrollene kommer endelig filmen Gone Girl på kino. Filmen er basert på den kritikerroste boksuksessen "Flink Pike", og er regissert av David Fincher.

På deres femte bryllupsdag rapporterer Nick Dunne (Ben Affleck) at hans kone Amy (Rosamund Pike) har forsvunnet. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen. Nick bedyrer sin uskyld, men kan ikke forklare stadige løgner og mistenkelig oppførsel. På den andre siden blir Amy gjenstand for et mediesirkus som på letingen etter henne, -død eller levende, utspiller seg foran øynene på en verden som tørster etter avsløringer.

Amys forsvinning fører til en gjenklang av pirrende og brutale avsløringer, men spørsmålene som gjenstår er knivskarpe: Hvem er Nick? Hvem er Amy? Hvem er vi i et ekteskap - og i et samfunn - bygget på et ustabilt grunnlag av projiserte bilder og forkledninger?


Ben Affleck startet sin skuespillerkarriere tidlig, og var med i flere TV-serier og TV-filmer som barn. Sammen med sin venn Matt Damon ble han for alvor kjent da de skrev manuset til "Den enestående Will Hunting" (1997), som de også vant en Oscar for beste originale manus. I de senere år har han spilt i filmer som "Han er faktisk ikke interessert", "The Company Men", "The Town" og "Argo". (Filmweb)

Rosamund Pike regnes som en moderne og mangfoldig skuespiller som har fått internasjonal anerkjennelse for både hennes teater- og filmroller. Hennes tidligere filmroller inkluderer bl.a. "Pride and Prejudice", "Surrogates" og "Die Another Day".

David Fincher er en amerikansk filmregissør, kjent for å ha regissert bl.a. "Se7en", "Fight Club", "Den fantastiske historien om Benjamin Button" og "The Social Network".

 

Medvirkende: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Carrie Coon, David Clennon

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her