Rupert Friend i Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47

  • Premiere: 21. august
  • Action / Krim / Thriller
  • 15 år
  • 1 t. 36 min.
Rupert Friend
Rupert Friend

En reboot av den ikoniske figuren " Agent 47"

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Hitman: Agent 47
Regi: Aleksander Bach
Språk: Amerikansk
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Store mengder actionvold og blodige drapsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

HITMAN: AGENT 47 fører sammen historiene om en ikonisk antihelt, en kvinne som enda ikke kjenner sine egne styrker og en tilsynelatende ustoppelig organisasjon med dystre hensikter.

Agent 47 (Rupert Friend), er en kulminasjon av flere tiår med forskning -og førtiseks tidligere kloner-, som nå er blitt en genetisk forbedret snikmorder i eliteklassen. Han har en enestående styrke, hurtighet, utholdenhet og intelligens.


47 sitt neste oppdrag er å felle en organisasjon som forsøker å avsløre den genetiske koden hans, for så å skape en hær av elitemordere som overgår selv ham. Sammen med en ung kvinne med tilsynelatende uante styrker, møter de begge på utrolige avsløringer om deres fortid og opphav.


I rollebesetningen møter vi RUPERT FRIEND (Homeland) i hovedrollen og HANNA WARE (BOSS) som Katia, som kjemper for å finne ut mer om sin fortid. ZACHARY QUINTO (Star Trek) har rollen som John Smith, en mann som bærer på viktige hemmeligheter og en ufattelig styrke. CIARÁN HINDS (Game of Thrones) spiller forskeren og hjernen bak hele agent-programmet, som nå har måttet gå under jorden.

Medvirkende: Rupert Friend, Zachary Quinto, Ciaran Hinds, Thomas Kretschnmann, Hannah Ware, Angelababy, Dan Bakkedahl, Michaela Caspar

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her