Dylan O'Brien i The Maze Runner: Ildprøven

Maze Runner: Ildprøven

  • Premiere: 18. september
  • Action / Eventyr
  • 12 år
  • 2 t. 11 min.
Dylan O'Brien
Dylan O'Brien
 Kaya Scodelario
Kaya Scodelario
 Thomas Brodie-Sangster
Thomas Brodie-Sangster
 Aidan Gillen
Aidan Gillen
 Patricia Clarkson
Patricia Clarkson

Labyrinten var bare begynnelsen...

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Maze Runner: The Scorch Trials
Regi: Wes Ball
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Denne eventyrfilmen har en gjennomgående mørk stemning, skrekkelementer og flere voldsskildringer. Filmen får derfor 12-årsgrense.

The MAZE RUNNER: ILDPRØVEN er fortsettelsen på den første filmen om trilogien basert på de bestselgende bøkene av James Dashner.

I dette neste kapittelet møter Thomas (Dylan O'Brien) og hans nye venner deres største utfordringer til nå; å finne ledetråder om den onde og mystiske organisasjonen kjent som OND. Reisen tar dem til Svimark, et øde og utbrent landskap fylt med utenkelige hindringer.

MAZE RUNNER: ILDPRØVEN fortsetter der I DØDENS LABYRINT slapp, fra et helikopter som fører ungdommene vekk fra labyrinten. Dørene på helikopteret åpnes og maskerte soldater fører dem ned i en underjordisk bunker der de blir tatt i mot av Janson (Aidan Gillen). Han er ansvarlig for driften der, og han tilbyr ungdommene varme senger og mat. Men han legger heller ikke skjul på at det er en farlig verden der ute.

Raskt blir ungdommene separert, beordret til å gjennomgå en haug med tester i laboratoriene, og Thomas blir avhørt om hva han husker om OND, og om hvilket sitt parti han tar... Videre ledes Thomas og resten av ungdommene ut på en farlig reise mot sterke, onsinnede makter og dødelige fiender.

Medvirkende: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Aidan Gillen, Giancarlo Esposito, Rosa Salazar, Patricia Clarkson, Barry Pepper, Lili Taylor, Ki Hong Lee,

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her