Zach Galifianakis og Kristen Wiig i Masterminds

Masterminds

Zach Galifianakis
Zach Galifianakis
 Kristen Wiig
Kristen Wiig
 Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
 Owen Wilson
Owen Wilson

Actionkomedie med Kristen Wiig og Zach Galifianakis.

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Masterminds (f.k.a Loomis Fargo)
Regi: Jared Hess
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Flere voldshandlinger innenfor en tydelig komisk ramme, gjør at denne filmen får 12- årsgrense.

Masterminds er basert på den sanne historien om den usannsynlige antihelten David Ghantt (Zach Galifianakis). Filmen følger serien av uheldige og spinnville hendelser mens han utfører et av de største ranene i Amerikansk historie.

Problemene begynner i det David, en betrodd verditransportør for Loomis Fargo, faller for den tiltrekkende vakten og kollegaen Kelly Campbell (Kristen Wiig). Etter at hun slutter i jobben overtaler Kelly, egget frem av småtyven Steve Chambers (Owen Wilson), David til å rane selskapets hvelv i Charlotte, North Carolina.
David raner hvelvet, og fyller opp en van med over 17 millioner dollar i cash. Han leverer pengene til Chambers gjeng, og flykter så til Mexico for å gå i dekning mens FBI leter etter den skyldige.
Steve Chambers og hans kone Michelle (Mary Elizabeth Ellis) kjøper en herregård med den stjålne rikdommen, og sender den ivrige og noe alternatuve leiemorderen Mike McKinney (Jason Sudeikis) til Mexico for å drepe David. Når David oppdager sviket returnerer han til North Carolina for å avsløre Steve som kuppets ekte "Mastermind".

Filmen er regissert av Jared Hess (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) og produsert av Lorne Michaels ("Saturday Night Live?, Baby Mama) og John Goldwyn (The Secret Life of Walter Mitty).

Medvirkende: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Jason Sudeikis, Owen Wilson

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her