Linn Skåber i Wendyeffekten

Wendyeffekten

Linn Skåber
Linn Skåber
 Morten Ramm
Morten Ramm
 Christian Skolmen
Christian Skolmen
 Jon Øigarden
Jon Øigarden
 Kristofer Hivju
Kristofer Hivju
 Nils Jørgen Kaalstad
Nils Jørgen Kaalstad
Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Wendyeffekten
Regi: Ole Endresen
Språk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Denne filmen inneholder flere volds- og drapsskildringer. Da disse foregår innenfor et parodisk univers får filmen 12-årsgrense.

Bølers skyggeside har sitt eget velsmurte økosystem, hvor enhver kriminell har sin funksjon. Men plutselig fordufter likviditeten fra systemet, og markedet står på randen av tidenes crack. I et miljø som skriker etter intravenøs cashflow, jakter alle på den mystiske bankieren - den eneste som har fingeravtrykket som kan åpne slusene igjen.

I sentrum av jaktlaget finner vi Økokrims ferske, men svært ambisiøse, etterforsker Svenn Krøvel, som nokså ufrivillig må samarbeide med den selvtitulerte "Kongen av Østkanten", Kripos-etterforskeren Sylfest Dreyer. Sylfest har selv et hav av konkurrerende agendaer - og Svenn mister fort kontrollen over etterforskningen. Ikke minst etter møtet med sjarmbomben Wendy, Bølers eneste luksusprostituerte.

Wendy drømmer om et liv langt borte fra Bøler, og med bankieren som fast kunde, har hun et klart fortrinn i jakten på pengene - bare hun er villig til å gå langt nok. Det er hun forsåvidt vant til - Wendy har en nesten lammende effekt på menns vilje og åndsnærværelse, og kan distrahere selv den mest hardbarkede. Eller Økokrim-etterforsker.

Wendyeffekten er et kappløp mot tiden. Hvem finner bankieren eller fingeren hans først? Hvem får fingrene i Wendy? Og kan Bøler reddes fra skjebnen som et norsk Hellas?

Medvirkende: Linn Skåber, Morten Ramm, Christian Skolmen, Jon Øigarden, Kristofer Hivju, Nils Jørgen Kaalstad, Bjarte Tjøstheim, Jan Fares, Kåre Conradi, Hege Schøyen, Mariann Hole, Nicolaj Kopernikus

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her