Joseph Gordon-Levitt i The Walk

The Walk

  • Premiere: 9. oktober
  • Drama
  • Tillatt for alle
  • 2 t. 3 min.
Joseph Gordon-Levitt
Joseph Gordon-Levitt
 Ben Kingsley
Ben Kingsley
 James Badge Dale
James Badge Dale
 Ben Schwartz
Ben Schwartz

En drøm kan bli virkelighet bare man tar første steg.

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: The Walk
Regi: Robert Zemeckis
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Historien om den franske kunstneren Philippe Petit, som i 1974 satte seg som må å krysse gapet mellom tvillingtårnene på World Trade Center på line. Hold deg fast i kinosetet, og opplev svimlende 3D-effekter ulikt noe annet du har sett tidligere!

Tolv menn har gått på månen, men kun én mann - Philippe Petit (Joseph Gordon-Lewitt) - gikk på line mellom tårnene på World Trade Center. Ved hjelp av sin balansekunstermentor (Ben Kingsley), kjæreste (Charlotte Le Bon) og et team med frivillige hjelpere, bestemmer Phillipe Petit seg for å gjennomføre det umulige. Men utfordringen er ikke bare å overleve bragden. For i det hele tatt å komme så langt, må en line spennens opp mellom de to tårnene - uten at noen legger merke til det. Filmen er laget av den kjente regissøren, Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away, Tilbake til fremtiden-trilogien).

The Walk byr på utrolige 3D-effekter, som vil få deg til å føle at du er ute på linen sammen med hovedpersonen 400 meter over bakken. Du har garantert ikke sett noe som dette på kino før, så hold deg fast i armlenene!

Medvirkende: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale, Ben Schwartz, Steve Valentine, Charlotte Le Bon, Mark Camacho, Jason Deline

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her