Nora Amundsen og Elias Søvold-Simonsen i Karsten og Petra på safari

Karsten og Petra på safari

  • Premiere: 4. september
  • Familiefilm / Barnefilm
  • Alle
  • 1 t. 23 min.
 Janne Formoe
Janne Formoe
 Thorbjørn Harr
Thorbjørn Harr
 Hilde Louise Asbjørnsen
Hilde Louise Asbjørnsen
Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Karsten og Petra på safari
Regi: Arne Lindtner Næss, Ina Bye - Hansen
Språk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle
Egnethet: Barn
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

I Karsten og Petra på safari reiser de to bestevennene til Afrika sammen med Petras mamma, morfar og de trofaste følgesvennene Frøken Kanin og Løveungen.

Petras mamma skal hjelpe venninnen Ann, som også er dyrlege, på dyreklinikken Camp Eden. Der treffer Karsten og Petra den fem år gamle Tiri og hennes kosedyr Turte, og de blir straks gode venner. Tiri tar de nye vennene sine med på safari og på turen finner de Leo, en babyløve som har mistet mammaen sin. Sammen med morfar drar Karsten og Petra på tokt for å prøve å finne løvemammaen, men i stedet finner de en løvefelle.

Karsten og Petra på Safari er en spennende og leken film basert på Tor Åge Bringsværds populære bøker om de to 5-åringene og deres livlige og underfundige kosedyr Frøken Kanin og løveungen.

Medvirkende: Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr, Hilde Louise Asbjørnsen, Ivar Nørve, Ine Aakre, Terese Mungai, Felicia Formoe.

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her