Amy Deasismont og Rebecka Josephson i Min lille søster

Min lille søster

varmt og gripende om søskenkjærlighet og spiseforstyrrelser

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Min lilla syster
Regi: Sanna Lenken
Språk: svensk
Nasjonalitet: Sverige
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Denne filmen inneholder skildringer av barn som lider, og den har en anoreksi-tematikk som kan virke forstyrrende på barn under 9 år. Filmen får derfor 9-årsgrense.

MIN LILLE SØSTER er en film om søskenkjærlighet - på godt og vondt. Filmen skildrer på vellykket vis alvorlige tema som sjalusi, kjærlighet og svik med humor, dybde og sjarme. Hva skjer når lillesøster oppdager at storesøster lider av spiseforstyrrelser?

Stella er på vei inn i den spennende ungdomstiden. Hennes aller største forbilde er storesøsteren Katja, som driver med kunstløp og er helt perfekt. Så oppdager Stella at Katja har spiseforstyrrelser og skjuler det for alle. Hele Stellas verden snus opp ned. Hennes største forbilde og nærmeste venn blir kaldere enn isen de skøyter på. Skal Stella trosse Katjas trusler og fortelle alt til foreldrene?

MIN LILLE SØSTER er Sanna Lenkens debutfilm, og har fått en rekke utmerkelser på festivaler verden over, blant annet publikumsprisen i Gøteborg og Krystallbjørnen i Berlin. I rollene som søstrene overbeviser Amy Deasismont (bedre kjent som Amy Diamond) og 11 år gamle Rebecka Josephson.

Medvirkende: Rebecka Josephson, Amy Deasismont, Annika Hallin, Henrik Norlén, Maxim Mehmet, Ellen Lindbom

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her