Jungelboken

Jungelboken

  • Premiere: 15. april
  • Action / Eventyr
  • 9 år
  • 1 t. 45 min.
Bill Murray
Bill Murray
 Ben Kingsley
Ben Kingsley
 Idris Elba
Idris Elba
 Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Christopher Walken
Christopher Walken

Bli med inn i en magisk og frodig verden

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: The Jungle Book
Regi: Jon Favreau
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Partier med mørk og utrygg stemning, truende skikkelser og faretruende situasjoner gjør at denne filmen får 9-årsgrense.

Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå Jungelboken i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon.

Eventyret handler om Mowgli (Neel Sethi), en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan (Idris Elba), som bærer arr fra Menneskene, sverger å eliminere det han ser som en trussel. Tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent, må Mowgli legge ut på en fengslende reise for å finne seg selv. Med på reisen har han sin mentor panteren Bagheera (Ben Kingsley) og den positive livsnyteren bjørnen Baloo (Bill Murray). På veien møter Mowgli jungeldyr som ikke akkurat vil hans beste, inkludert Kaa (Scarlett Johansson), en pytonslange som med sin forførende stemme og blikk hypnotiserer guttungen, og den overtalende King Louie (Christopher Walken), som forsøker å presse Mowgli til å avsløre hemmeligheten om den flyktige og dødelige røde blomsten: ild.
Jungelboken er vakkert laget i levende bilder, kombinert med fotorealistiske "CGI"-dyr og omgivelser, og den nyeste teknologien og historieforteller-teknikken er brukt for å ta publikum med inn i en magisk og frodig verden.

Det ville eventyret svinger inn på en kino nær deg 15. april.

Medvirkende: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong?o, Scarlett Johansson, Giancarlo Esposito, Neel Sethi og Christopher Walken

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her