Mark Wahlberg i Deepwater Horizon

Deepwater Horizon

  • Premiere: 4. november
  • Action / Drama / Thriller
  • 12 år
  • 1 t. 47 min.
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
 Dylan O'Brien
Dylan O'Brien

Basert på historien om en av verdens største menneskeskapte miljøkatastrofer

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Deepwater Horizon
Regi: Peter Berg
Språk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Filmen inneholder intense og voldsomme skildringer fra oljeriggkatastrofen på Deepwater Horizon. Disse kan virke skremmende på barn, og filmen får derfor 12-årsgrense.

Den 20. April 2010 skjedde en av verdens største menneskeskapte miljøkatastrofer på dypvannsborreriggen Deepwater Horizon i Mexicogolfen. Filmen følger en vital historie som mange ikke har sett: Historien om de 126 menneskene som jobbet om bord på Deepwater Horizon denne skjebnesvangre dagen. Mennesker som ble fanget i en utenkelig og grusom situasjon. Det var dyktige arbeidende menn og kvinner som var gjennom et knallhardt skift, i håp om å få komme tilbake til deres familier og deres liv på land. På et øyeblikk ble alt snudd på hodet. De sto ansikt til ansikt med døden. I sin mørkeste time ble de tvunget til å samle mot for å sloss mot en ustoppelig infernobrann midt på havet, og når alt virket håpløst, til å redde hverandre.

Millioner av mennesker fulgte med på den nærmest ustanselige oljelekkasjen fra havbunnen. I 87 dager rant mer enn 50.000 oljefat om dagen fra havbunnen inn i Mexicogolfen. Det ble den største oljelekkasjeulykken i menneskets historie. Et skjørt marinesystem balanserte på kanten, levebrød var i limbo, og store, kritiske spørsmålstegn ble reist rundt kostnadene, betingelsene og farene rundt oljedrilling på dypt vann.


Medvirkende: Mark Wahlberg, Kurt Russell, Kate Hudson, mfl. Regissert av Peter Berg (Lone Survivor, Battleship)

Medvirkende: Mark Wahlberg, Dylan O'Brien, Gina Rodriguez

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her