Michael Fassbender i Assassin's Creed

Assassin's Creed

  • Premiere: 6. januar
  • Action / Eventyr / Sci-Fi
  • 12 år
  • 1 t. 55 min.
Michael Fassbender
Michael Fassbender
 Marion Cotillard
Marion Cotillard
 Jeremy Irons
Jeremy Irons
 Brendan Gleeson
Brendan Gleeson
 Charlotte Rampling
Charlotte Rampling

"We work in the dark to serve the light. We are assassins"

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Assassin's Creed
Regi: Justin Kurzel
Språk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Store mengder actionpregede voldsskildringer i et tydelig fantasiunivers, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

Gjennom revolusjonerende teknologi som låser opp hans genetiske minner, gjenopplever Callum Lynch (Michael Fassbender) sin stamfars eventyr i det 15. århundrets Spania. Callum oppdager at han stammer fra et mystisk og hemmelig samfunn av "Assassins", og samler opp kunnskap og ferdigheter til å ta opp kampen med den mektige Templar-organisasjonen i dag.

Filmen er basert på action-eventyrspillet "Assassin's Creed" som er utviklet av Ubisoft, som har vokst til å bli ett av de mest suksessfulle videospillseriene. På rollelisten finner både Oscar-nominerte og -vinnende skuespillere:

MICHAEL FASSBENDER: En av Fassbender sine første roller var i den ikoniske tv-serien KRIGENS BRORSKAP fra 2001, men det var ikke før han rolletolkninger i filmer som 300 og INGLORIOUS BASTERDS at karrieren hans på lerretet tok av. Siden den gang har han blitt tildelt stadig større roller som demonstrerer hans allsidighet og vi kan bl.a. se han i filmer fra X-MEN-universet, 12 YEARS A SLAVE, PROMETHEUS og STEVE JOBS.

Medvirkende: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Essie Davis, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Charlotte Rampling, Michael Kenneth Williams, Ariane Labed, Denis Ménochet

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her