Michael Fassbender i Snømannen

Snømannen

Michael Fassbender
Michael Fassbender
 Rebecca Ferguson
Rebecca Ferguson
 Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg
 Jakob Oftebro
Jakob Oftebro
 Sofia Helin
Sofia Helin

Hollywood-filmen basert på Jo Nesbøs suksessroman Snømannen

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: The Snowman
Regi: Tomas Alfredson
Språk: engelsk
Nasjonalitet: England
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Flere scener med blodige drapsofre og en brutal og nærgående drapsskildring gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Hollywood-filmen basert på Jo Nesbøs suksessroman "Snømannen", med Michael Fassbender i hovedrollen. En kvinne forsvinner sporløst, og alt som er igjen er en illevarslende snømann. Detektiven Harry Hole (Fassbender) og hans kollega, Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), settes på den mystiske saken. Når enda en kvinne meldes savnet, innser de sammenhengen med en rekke uoppklarte, brutale mord noen år tilbake i tid. Seriemorderen er tilbake, og vedkommende slår til hver gang den første snøen faller.

Denne spennende thrilleren er regissert av Thomas Alfredson ("La den rette komme inn", "Tinker Tailor Soldier Spy"), og produsert av Martin Scorsese. Filmen ble spilt inn i sin helhet i Oslo, Bergen og på Rjukan i Norge. I tillegg til Michael Fassender og Rebecca Ferguson, finner vi J.K. Simmons, Val Kilmer, Charlotte Gainsbourg og Jakob Oftebro i andre sentrale roller.

Medvirkende: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, James D'Arcy, Charlotte Gainsbourg, Ronan Vibert, Irina Kara, Silvia Busuioc, Michael Yates, Jakob Oftebro, Sofia Helin

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her