24 uker (24 Wochen)

24 uker

Et drama om de store spørsmålene i livet.

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: 24 Wochen
Regi: Anne Zohra Berrached
Språk: tysk
Nasjonalitet: Tyskland
Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Filmens aborttematikk er skildret på en måte som kan være vanskelig å håndtere for barn. Filmen får derfor 12-årsgrense.

Standup-komikeren Astrid og hennes manager-kjæreste Markus venter barn. I sjette måned finner de ut at det er noe galt med fosteret. Barnet vil kanskje ikke få et fullverdig liv, men fortjener det ikke en sjanse? Astrid må ta sitt livs vanskeligste valg. Og som en person som bokstavelig talt befinner seg i rampelyset vil ikke valget gå upåaktet hen.

24 UKER er et gripende drama om de store, skjebnesvangre dilemmaene man kan støte på i livet. På elegant vis flettes en dramatisk situasjon inn i en varm og engasjerende film som portretterer livets kontraster og uforutsigbarhet.

Filmen vant publikumsprosjektet Scope100 i Norge, der 100 filmentusiaster stemte den frem til kinodistribusjon i konkurranse med seks andre europeiske filmer. 24 UKER var med i hovedkonkurransen ved filmfestivalen i Berlin i 2016. Regissør Anne Zohra Berrached er et av Tysklands store nye filmhåp.

Filmens lansering er støttet av Creative Europe - MEDIA.

Medvirkende: Julia Jentsch, Bjarne Mädel, Johanna Gastdorf, Emilia Piefke, Maria-Victoria Dragus

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her