Robert Pattinson i Good Time

Good Time

  • Premiere: 6. oktober
  • Drama / Krim / Thriller
  • 15 år
  • 1 t. 41 min.
Robert Pattinson
Robert Pattinson
 Barkhad Abdi
Barkhad Abdi

Robert Pattinson i sin mest iøyenfallende rolle så langt i karrieren!

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Good Time
Regi: Josh Safdie, Benny Safdie
Språk: engelsk
Nasjonalitet: Luxembourg / USA
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Gjennomgående intens og urovekkende stemning samt enkelte grove voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Etter at et bortimot vellykket bankran setter hans mentalt utviklingshemmede bror i fengsel, kjemper den uberegnelige og hyperaktive kriminelle Constantine Nikas (Pattinson) mot klokka. Det blir en kaotisk adrenalinreise gjennom New Yorks gater i et stadig mer desperat og farlig forsøk på å redde broren ut av kasjotten.

Vinner av beste Soundtrack i Cannes!

"Good Time" har en urban, så vel som retro stil som minner om det svette hastverket i 1970-tallets nye Hollywood med sammenlignbare titler som "Dog Day Afternoon" og "Taxi Driver". Samtidig lykkes regissørene på en finurlig måte å vise oss passerende glimt av sosial urettferdighet, som plasserer "Good Time" rett i Donald Trumps Amerika anno 2017.

Filmen har et høyt tempo og bygges opp av et sterkt audiovisuelt uttrykk gjennom Daniel Lopatins pulserende soundtrack og Sean Price Williams' håndholdte kameraføring med nærbilder badet i neonlys. Dette kombinert med brilliante rolletolkninger fra hovedrolleinnehaver Robert Pattinson og Ben Safdie (som også er en av filmens regissører) gjør "Good Time" til en filmkunstnerisk perle det er vel verdt å få med seg på kino.

Medvirkende: Robert Pattinson, Benny Safdie, Buddy Duress, Taliah Webster, Barkhad Abdi, Jennifer Jason Leigh

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her