Domhnall Gleeson og Will Tilston i Goodbye Christopher Robin

Adjø, Christopher Robin

Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
 Margot Robbie
Margot Robbie

Historien om A. A. Milne, forfatteren av bøkene om Christopher Robin og hans kjæledyr

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Goodbye Christopher Robin
Regi: Simon Curtis
Språk: engelsk
Nasjonalitet: Storbritannia
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Denne filmen inneholder enkelte innslag med krigshandlinger. Da disse er lite nærgående og kortvarige antas de ikke å ha skadelig virkning på barn over 9 år. Filmen får derfor 9-årsgrense.

Bøkene om Christopher Robin og hans lekedyr har i et halvt århundre gledet barn og voksne over hele verden. Bak fortellingene var forfatteren A.A. Milne, som baserte fortellingene på sin egen sønn, Christopher Robin Milne, og hans fabelaktige verden i en skog på den britiske landsbygden. Milne hadde selv tjenestegjort i første verdenskrig, og i et Storbritannia rystet av krigens traumer, mente han at man trengte å fokusere på de positive, trygge sidene i livet. Det traff utvilsomt noe i folket, for bøkene ble enormt populære og Christopher Robin ble ufrivillig rikskjendis over natten. Berømthetens bakside ble dog en enorm påkjenning for gutten, og forholdet til foreldrene ble aldri det samme.

Domhnall Gleeson og Margot Robbie gjør fantastiske roller som ekteparet A.A. og Daphne Milne, og sørger for et unikt innblikk i opphavet til noen av vår tids mest kjente barnebøker. Regissør Simon Curtis står også bak andre filmer basert på sanne historier, som KVINNEN I GULL med Helen Mirren og MY WEEK WITH MARILYN med Michelle Williams.

Medvirkende: Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Vicki Pepperdine, Will Tilston, Alex Lawther, Stephen Campbell Moore, Richard McCabe, Geraldine Somerville

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her