Beautiful Boy

Beautiful Boy

Steve Carell
Steve Carell

Vondt, rystende og likevel full av glede, håp og kjærlighet, med Steve Carell og Timothée Chalamet som far og sønn

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Regi: Felix Van Groeningen
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Denne filmen har en gjennomgående urovekkende stemning og flere skildringer av narkotikamisbruk som kan virke forstyrrende. Filmen får derfor 15-årsgrense.

«Dette er en ren og suveren film som virkelig rører. Anbefales!» Terningkast 6 - Hamar Arbeiderblad

«Nydelig fortalt historie» Terningkast 5 - Filmpolitiet, NRK p3

«Sterke skuepillerprestasjoner» Terningkast 5 - Fædrelandsvennen

Beautiful Boy er den dypt berørende sanne historien om hvordan familien Sheff taklet deres eldste sønns narkotikaavhengighet. Filmen er basert på to memoarer, en fra far og journalist David Sheff og en fra hans sønn, Nic Sheff. Vondt, rystende og likevel full av glede, håp og kjærlighet, forteller Beautiful Boy om rehab, ødelagte løfter og tilbakefall, så vel som Davids innsats for å redde sin ‘vakre gutt’ fra avhengighet.

Som 18-åring var Nicolas Sheff en førsteklasses student, redaktør av skoleavisa og aktiv vannpolo-spiller. En lesehest og en talentfull tegner. Han begynte å lefle med narkotika da han var 12, men sent i tenårene prøvde han meth for første gang og gikk nærmest umiddelbart fra en mildt rebelsk tenåring til fullstendig avhengig.

Beautiful Boy er en brutalt ærlig fortelling av hvordan narkotikaavhengighet setter familier, samhold og kjærlighet på de aller hardeste prøvene.

Filmen er basert på to ulike biografier, faren David Sheffs bestselger ‘Beautiful Boy’ og hans sønn Nics memoar ‘Tweak: Growing Up on Methamphetamines’.

Vondt, rystende og likevel full av glede, håp og kjærlighet, forteller Beautiful Boy om rehab, ødelagte løfter og tilbakefall, så vel som Davids innsats for å redde sin "vakre gutt" fra avhengighet.

Filmen er regissert av Felix van Groeningen (Belgica, The Broken Circle Breakdown), og har Oscar®nominerte Steve Carell (Foxcatcher, The Big Short) og Oscar®nominerte Timothée Chalamet (Interstellar, Call Me By Your Name) i hovedrollene som far og sønn.

Medvirkende: Steve Carell, Timothée Chalamet

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her