nettbilde.png

Velkommen til Den Store Kinodagen

Klar for årets store kinofest? Lørdag 3. november blir det kinobilletter til halv pris og mye moro på Bergen Kino.

HALV PRIS på alle filmer hele dagen!

Dagen da du kan fråtse i kinofilmer til halv pris nærmer seg. Lørdag den 3. november er det kinofest igjen. Da byr vi på mer enn 30 filmer. Noen av dem har gått lenge allerede, noen er nye og noen er før-premierer og noen vises kun denne dagen. To filmer som vi ikke fikk plass til tidligere i høst er NIGHT SCHOOL, en komedie med Kevin Hart om hvordan det er å ta igjen tapt skolegang. PEPPERMINT er en hevn-thriller med Jennifer Garner i hovedrollen.

GRINCHEN og NABOSPIONEN er to før-premierer for barnefamilier. NØTTEKNEKKEREN er den nyeste satsingen fra Disney og i likhet med «Skjønnheten og udyret» er det virkelige skuespillere og de er ikke dubbet til norsk. Nytt denne helgen er også høstens store musikkfilmopplevelse, historien om Freddy Mercury og Queen; BOHEMIAN RHAPSODY. Vi har også en markering av den norske dokumentarfilmen ALT HVA FEDRENE HAR KJEMPET som omhandler krigen i Nord-Norge. Det blir visning av film med påfølgende samtale som ledes av Siri Lill Mannes og filmens regissør og hovedperson.

 

lord-of-the-rings-fellowship-of-the-ring-the-silhouettes.jpg

Våre gjester kan kose seg med film fra morgen til kveld, og hele natten til Den store Kinodagen viser vi som tradisjon - Ringenes Herre Maraton.

 

Ludvig.jpg

Hva skjer?

Premierefilmer, førpremierer, klassikere og høstens aktuelle filmer står på programmet sammen med kjekke aktiviteter.

Gratis ansiktsmaling

Gratis servering av vafler

Gøye aktiviteter for barn

Ballongklovnen

Salg av rosa sukkerspinn

Salg av filmeffekter og plakater til inntekt for veldedig formål

 

41 filmtitler

90 forestillinger

10.000 billetter

 

Stem frem din favoritt karakter!

Alle ansatte på Bergen Kino kler seg ut som kjente filmkarakterer på Den Store Kinodagen. DU kan være med å stemme på den best kledde denne dagen. Vi trekker første, andre og tredje plass for de ansatte med beste kostyme!

 

Informasjon om dagen legges ut fortløpende.

 

Facebook header dsk 2018.jpg

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her