Shazam

Shazam!

  • Premiere: 5. april
  • Action / Fantasy / Sci-Fi
  • 9 år
  • 2 t. 11 min.
 Mark Strong
Mark Strong

Hvis du vil redde verden – si det magiske ordet!

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Regi: David F. Sandberg
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Denne superheltfilmen har enkelte partier med skremmende skikkelser og forvandlinger. Da dette foregår i et tydelig fantasiunivers med en humoristisk ramme antas filmen ikke å være skadelig for 9-åringer.

Vi har alle en superhelt inni oss, det skal bare litt magi til for å få den ut. I Billy Batsons tilfelle skjer det ved å rope et ord – SHAZAM! Den 14 år gamle gatesmarte fostergutten kan bli til den voksne superhelten Shazam, takket være en gammel trollmann. Shazam nyter den voksne versjonen av seg selv ved å gjøre det alle tenåringer ville ha gjort med superkrefter: ha det gøy med dem! Kan han fly? Har han røntgensyn? Kan han skyte ut lyn fra hendene – ja! Men kan han skulke skolen?

Med sin rampete oppførsel og ved hjelp av kamerat og superheltentusiast Freddy drar Shazam ut for å teste evnene sine. Men han må mestre dem raskt for å klare å bekjempe de ondskapsfulle destruktive kreftene som blir styrt av dr. Thaddeus Sivana, som også er ute etter å kontrollere kreftene til Shazam.

Medvirkende: Zachary Levi, Mark Strong, Michelle Borth

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her