0Y1A7800.jpg

Mellom linjene

  • Premiere: 10. mai
  • Komedie
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 47 min.
Juliette Binoche
Juliette Binoche

Kostelig fransk film med Juliette Binoche i storform

Originaltittel: Double vies
Regi: Olivier Assayas
Språk: fransk
Nasjonalitet: Frankrike
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: Tillatt for alle

Mesterregissøren Olivier Assayas har laget en leken, morsom og erkefransk film. Strålende skuespillere, med en formidabel Juliette Binoche og en sjarmerende Guillaume Canet i spissen, storkoser seg i verbal boksekamp på kafeer og kontorer i Paris.

Leonard er forfatter. Han har hatt stor suksess med sine romaner basert på egne opplevelser og romanser. Alain er hans forlegger. De har lang fartstid sammen og det smerter ham å refusere vennens nye manus. Men Leonard selger ikke som før. Bøker selger ikke som før. Digitaliseringen har snudd opp ned på det meste i bokbransjen og bloggeren har kanskje blitt viktigere enn forfatteren. Det er tid for selvransakelse.

”En intellektuelt overbevisende, tematisk leken og samfunnssatirisk komedie, et ur-fransk filmverk der samtalene flyter melodisk av gårde som om de var komponert av Chopin, med en klok, skarp, morsom og varmhjertet fortelling i sitt sentrum – om forvirrede, kontemporære mennesker som forsøker å navigere seg gjennom store spørsmål om litteratur og kjærlighet, lojalitet og lidenskap, og små spørsmål om Twitter, ebok-formater, lesevaner og språkbruk.”
Lars Ole Kristiansen, Montages

Medvirkende: Juliette Binoche, Guillaume Canet, Nora Hamzawi, Christa Théret, Vincent Macaigne, Pascal Greggory

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her