Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant

  • Premiere: 27. september
  • Familiefilm / Barnefilm
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 21 min.
Kyrre Haugen Sydness
Kyrre Haugen Sydness
 Tobias Santelmann
Tobias Santelmann
 Trond Fausa Aurvåg
Trond Fausa Aurvåg
 Jon Øigarden
Jon Øigarden
 Laila Goody
Laila Goody
Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Regi: Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune
Originalspråk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2019
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne animasjonsfilmen inneholder enkelte kortvarige dramatiske scener. Da disse skjer i et etablert eventyrunivers som vi legger til grunn er kjent for barn, antas filmen å ikke virke skadelig på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

En sulten guttunge på flukt, en livsfarlig jungelfyrste og selveste Kongen på havet i et eventyrlig kappløp om få tak i den magiske diamant.

Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne. Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil! Samtidig har Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

Hiv og hoi elendige landkrabber! Nå er selveste Kaptein Sabeltann på kino! En eventyrlig animasjonsfilm fra Qvisten, som ga deg Dyrene i Hakkebakkeskogen, KuToppen og Flåklypa-trilogien. For å ta historien om den magiske diamant til lerretet har regissørene Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune fått med seg noen av verdens beste karaktertegnere og animatører på laget, samt et godt knippe klasseskuespillere til å gjøre stemmene.

Medvirkende: Kyrre Haugen Sydness, Siri Skjeggedal, Leonard Valestrand Eike, Tobias Santelmann, Jan Martin Johnsen, Trond Fausa Aurvåg, Jonas Urstad, Kristoffer Olsen, Bartek Kaminski, Charlotte Frogner, Jon Øigarden, Ida Valestrand Eike, Laila Goody, Niklas Gundersen

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her