WILD ROSE.jpeg

Wild Rose

  • Premiere: 11. oktober
  • Drama / Musikkfilm
  • 9 år
  • 1 t. 40 min.
Julie Walters
Julie Walters

Det er fristende å kalle dette en varm, underholdende og britisk variant av A Star is Born

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Wild Rose
Regi: Tom Harper
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: England
Produksjonsår: 2019
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Denne filmen skildrer ustabile familiesituasjoner og inneholder enkelte følelsesutbrudd. Den får derfor aldersgrense 9 år.

«Dønn sjarmerende om skotsk country-talent»
Vårt Land

Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene og brenner for den upolerte countrymusikken i USA, som består av «tre akkorder og sannheten om livet». Hennes store drøm er å flytte til Nashville og få sitt store gjennombrudd blant likesinnede, men drømmen virker fjern når man bor i Skottland, er alenemamma til to små og arbeider som hushjelp.
Ved hjelp av sjefen hennes, som får i stand et møte med en legendarisk BBC-radiovert, og noen harde verbale sannheter fra moren, Marion (Julie Walters), innser Rose at veien til egen lykke kanskje er kortere enn hun tror.

Rose spilles av stortalentet Jessie Buckley, som har begeistret publikum og anmeldere over hele verden med sin autentisitet og nydelige sangstemme. 'Wild Rose' er en original og oppløftende film om familie, livsdrømmer og musikk som kommer rett fra hjertet.

Medvirkende: Julie Walters, Jessie Buckley, Sophie Okonedo, Craig Parkinson

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her