Fisherman's Friends

Fisherman's Friends

  • Premiere: 23. august
  • Komedie / Drama
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 52 min.
Tuppence Middleton
Tuppence Middleton

Et lunt, humoristisk drama av beste engelske merke.

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Fisherman's Friends
Regi: Chris Foggin
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: Storbritannia
Produksjonsår: 2019
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for de yngste. Den blir derfor tillatt for alle.

Ti fiskere fra idylliske Port Isaac i Cornwall gjør usannsynlig suksess på musikklistene etter utgivelsen av deres debutalbum Sea Shanties. Et lunt, humoristisk drama av beste engelske merke.

Dette er en historie basert på faktiske hendelser om shanty-koret som gikk fra å opptre på brygga i idylliske Port Isaac i Cornwall til utsolgte konsertlokaler og en gullkantet platekontrakt. Koret. som kaller seg Fisherman's Friends, synger tradisjonelle sjømannsviser når de ikke fisker eller redder skipbrudne.
Filmen forteller hvordan Danny (Daniel Mays), som jobber på et plateselskap, tilfeldig hører dem synge og bestemmer seg for at han vil utgi dem på plate. Men det skal vise seg at å signere ti røffe fiskere er lettere sagt enn gjort. Danny må bli i landsbyen en god stund og blir samtidig introdusert til noe nytt: Det hyggelige livet i en søvnig fiskerlandsby og nye bekjentskaper, som den sjarmerende Alwyn (Tuppence Middleton) og hennes sta far, Jim (James Purefoy).

Medvirkende: Tuppence Middleton, James Purefoy, Daniel Mays, David Hayman

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her