Maleficent: Mistress of Evil

Maleficent: Mistress of Evil

  • Premiere: 16. oktober
  • Eventyr / Familiefilm / Fantasy
  • 9 år
  • 1 t. 58 min.
 Angelina Jolie
Angelina Jolie
 Juno Temple
Juno Temple
 Elle Fanning
Elle Fanning
 Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Maleficent: Mistress of Evil
Regi: Joachim Rønning
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2019
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Filmen inneholder partier med voldsomme scener, kraftige effekter og truende skikkelser. Den får derfor aldersgrense 9 år.

Maleficent: Mistress of Evil, er oppfølger til den internasjonale box-office suksessen Maleficent fra 2014. Vi møter igjen Angelina Jolie og Elle Fanning i sine roller som den mørke feen Maleficent og prinsesse Aurora, to velkjente karakterer fra studioets klassiske animasjonsfilm Tornerose, hvis utrolige historie ble gjort levende på det store lerretet i Maleficent. På rollelisten finner vi nå også Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple og Lesley Manville. Maleficent: Mistress of Evil kommer på kinoe over hele landet fra 16. oktober 2019.

Maleficent: Mistress of Evil er et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i Maleficent, hvor publikum ble kjent med hendelsen som frøs hjertet til en av Disney sin mest beryktede skurker og drev henne til å kaste en forbannelsen over babyen, Prinsesse Aurora. Filmen fortsetter å utforske det komplekse forholdet mellom feen med de to horn og Aurora, som snart blir dronning, da de i møte med nye fiender må danne nye allianser i kampen for å forsvare sitt rike og dets magiske skapninger. Filmen er regissert av Joachim Rønning, basert på en historie av Linda Woolverton , manuskritet er av Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue & Noah Harpster. Filmen er produsert av Joe Roth, Angelina Jolie og Duncan Henderson, med Matt Smith, Jeff Kirschenbaum og Michael Vieira som produsenter.

Medvirkende: Angelina Jolie, Juno Temple, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her