Harry-Potter.jpg

HARRY POTTER MARATON I høstferien 2019!

 

Velkommen til HARRY POTTER MARATON på stort lerret hos Bergen Kino i Høstferien!

Kjenner du en stor HP-fan?

Vi viser de åtte originale HP-filmene fordelt på 2 dager i høstferien – mandag 7. og tirsdag 8. oktober. Visningene starter kl.11:00 begge dagene, og varer i ca. 11 timer per dag inkludert pauser.

 

Billettpris for begge dager: kr. 390,- per person.

Kinobilletten gjelder som billett for begge dagene, så ta godt vare på den.

Ta med deg vennegjengen og bli med på MAGISK stemning på Bergen Kino!

Billetter finner du her!


Tidsskjema dag 1:

11:00 - Harry Potter og de vises stein (2001) – 2h 32min

13:32 – PAUSE

13:45 – Harry Potter og mysteriekammeret (2002) – 2h 41min

16:16 – PAUSE

16:40 – Harry Potter og fangen fra Azkaban (2004) – 2h 22min

19:02 – PAUSE

19:15 – Harry Potter og ildbegeret (2005) – 2h 37min

21:52 – SLUTT

 

Tidsskjema dag 2:

11:00 – Harry Potter og Føniksordenen (2007) – 2h 18min

13:18 – PAUSE

13:33 – Harry Potter og halvblodsprinsen (2009) – 2h 33min

16:06 – PAUSE

16:30 – Harry Potter og dødstalismanene - del 1 (2010) – 2h 26min

18:56 – PAUSE

19:10 – Harry Potter og dødstalismanene - del 2 (2011) – 2h 10min

21:20 – SLUTT
______________________________________________________________

 

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her