Fjols til Fjells FJOLS TIL FJELLS_still3_POPPE_BLOM.jpg

Fjols til Fjells

Herbert Nordrum
Herbert Nordrum
 Christian Skolmen
Christian Skolmen
Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Regi: Petter Holmsen
Originalspråk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2019
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Denne komedien inneholder enkelte scener med nifse elementer som kan virke urovekkende på de yngste. Filmen får derfor 6-årsgrense.

Alt som kan gå galt, går galt i den nye norske påskekomedien Fjols til Fjells.

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Medvirkende: Herbert Nordrum, Bjarte Hjelmeland, Christian Skolmen, Nils Vogt, Anette Hoff, Nader Khademi, Hedda Stiernstedt, John Emil Jørgensrud, Eirik Risholm Velle, Steinar Klouman Hallert, Erlend Mørch m.fl.

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her