100 ting

100 ting

  • Premiere: 24. januar
  • Komedie / Drama / Romantikk
  • 9 år
  • 1 t. 51 min.

Klarer du å leve av 100 ting i 100 dager?

Originaltittel: 100 Dinge
Regi: Florian David Fitz
Originalspråk: tysk
Nasjonalitet: Tyskland
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Filmen inneholder et voldsinnslag og en seksuell skildring. Da disse er kortvarige og lite nærgående får filmen 9-årsgrense.

Bestekompisene Toni og Paul vedder på at de kan gi avkall på alle eiendelene sine i 100 dager, hvor de får én gjenstand tilbake hver dag. I løpet av dette veddemålet innser de to at det eneste de ikke kan være uten er vennskapet deres. En historie om forbrukersamfunnet og jakten etter de virkelig viktige tingene i livet.

Toni elsker espressomaskinen sin. Paul elsker sin smarttelefon. Toni kan ikke gjøre noe uten hårvekstpillene. Paul kan ikke fungere uten Amazon, Siri og hans hellige joggesko. Begge kan ikke klare en dag uten vennskapet deres, men hver dag er en konstant kamp for å se hvem som er størst og best. Alt forandrer seg når de befinner seg hjemme uten eiendeler, nakne og forfrosne. Det er dag 1 av et 100-dagers veddemål Toni og Paul har inngått med hverandre. De har gitt opp alt de eier, og vil bare få én ting tilbake hver dag. Hvor mye trenger vi egentlig, og hvem er vi uten tingene våre? Plutselig blir hverdagen uhyre komplisert, men også utrolig enkel for Toni og Paul, hvis det ikke var for det pågående veddemålet og deres ønske om å vinne over den andre. En historie om forbrukersamfunnet og jakten etter de virkelig viktige tingene i livet.

Medvirkende: Florian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Miriam Stein, Hannelore Elsner, Katharina Thalbach

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her