RSG_00811.jpg

Richard says Goodbye

  • Premiere: 24. januar
  • Komedie / Drama
  • 12 år
  • 1 t. 30 min.
Johnny Depp
Johnny Depp

«Richard says Goodbye» tar deg på en morsom, men alvorlig reise i livet til Richard som nettopp har fått beskjed om uhelbredelig kreft.

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Richard says Goodbye
Regi: Wayne Roberts
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: USA / Canada
Produksjonsår: 2019
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Denne filmen inneholder enkelte lite nærgående skildringer av seksuelle handlinger. Den får derfor 12-årsgrense.

Livet til den trauste, men trofaste engelske professoren tar plutselig en dramatisk og brå vending da han oppdager at døden venter like om hjørnet.

Som alvorlig kreftsyk oppdager han at livet har en ende og tar et solid oppgjør med livet han har valgt å leve som pålitelig og trofast ektemann, far, professor og venn. Hans livsstil skifter like brått og brutalt som dødsdommen og livet hans blir alt annet enn kjedelig, til stor forundring og interesse for alle rundt ham. All etikk og moral forsvinner som dugg for solen og studentene hans får et semester de aldri vil glemme. Da han finner ut at rektor på skolen hvor han jobber har et forhold til hans kone, er det lite rektor kan gjøre for å stoppe hans elleville undervisningsmetoder uten å avsløre seg selv. Dette fører til en sterk og fin film med mye humor og dypt alvor.

Medvirkende: Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Odessa Young, Danny Huston, Zoey Deutch, Devon Terrell, Ron Livingston, Kaitlyn Bernard

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her