Nat Wolff i Torden

Torden

  • Premiere: 28. februar
  • Drama / Fantasy / Spenning
  • 12 år
  • 1 t. 44 min.
Nat Wolff
Nat Wolff
 Iben Akerlie
Iben Akerlie
Originaltittel: Torden
Regi: André Øvredal
Originalspråk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2020
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Filmen har partier med mørk og intens stemning, skildringer av voldsomme raseriutbrudd og enkelte lite nærgående voldsinnslag. Den får derfor aldersgrense 12 år.

En ung gutt dør på uforklarlig vis i vestlandsbyen Odda – tilsynelatende brent opp fra innsiden. Og når norsk-amerikaneren Eric blir arrestert, mistenkt for drap, starter et mysterium som vil snu opp ned på både hva vi tror og hva vi vet om verden rundt oss.

Under avhør oppdager den nyutdannende psykologen Christine at Eric besitter enorme, overnaturlige krefter som han er ute av stand til å kontrollere. Og når Eric klarer å rømme utløser det en massiv menneskejakt, der Eric og Christine kommer stadig nærmere den utrolige forklaringen på hvor Erics dødelige krefter kommer fra...

Andre Øvredal overrasket publikum med Trolljegeren, hvor han brakte de mest kjente norske eventyrskikkelsene til heder og verdighet på en ny og overraskende måte. Denne gangen tar han Norrøn mytologi tilbake til Norge hvor den hører hjemme - i en form og sjanger som aldri tidligere er vist på norsk film.

Medvirkende: Nat Wolff, Priyanka Bose, Iben Akerlie, Martin Grid Toennesen, Per Frisch, Per Egil Aske

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her