BERGEN_SER-FB_coverphoto-231219.png

BERGEN SER - 5. - 9. FEBRUAR

Festivalvinteren starter 5. – 9. februar 2020 med 9. ende utgave av minifestivalen BERGEN SER. Da ruller vi ut den røde løperen på "Engen" delen av Konsertpaleet på Bergen Kino til 4 hele dager med film, festivalstemning, opplevelser og oppdagelser.

BERGEN SER er en publikumsfestival for hele byen som kombinerer film og fest på en ny måte. Bergen Kino fyller fantastiske 100 år i 2020, og filmfesten blir starten på dette jubileumet. I samarbeid med BIFF Bergen International Film Festival og Vestnorsk filmsenter gir vi deg det beste fra verdensfilmen akkurat nå innen kvalitetsfilm, dokumentarfilm, kortfilm og kortdokumentar, inkludert opplevelser som er nytt for kinoarenaen!

Det blir eksklusive visninger av film som ikke har ordinær kinodistribusjon i Norge, førpremierer på kommende kinofilm, gjensyn med klassikere fra filmhistorien, visninger av spennende og interessante dokumentarer fra hele verden, familiefilm med gøye aktiviteter for barn, E-sport arrangement på stort lerret, og eget kortfilmprogram med det beste fra bransjen lokalt på Vestlandet. Vi byr også på små og store opplevelser knyttet til filmene vi viser i forkant og etterkant av filmen.

• Scandic Bergen City har skjenkebevilling på festivalområdet under arrangementene på kveldstid, hvor det selges drikke med 18 års aldersgrense. Drikken kan tas med inn i salene.

Første utgave av minifestivalen gikk av stabelen i 2012, og gikk under navnet "Bergen Filmfest" i 8 år. Vi har nå endret både navn og innhold, for å gi minifestivalen nytt liv. Vi ser frem til å arrangere BERGEN SER 2020 fra 5. - 9. februar. Velkommen til hele Bergen sin kino!

Festivalen er støttet av NFI - Norsk filminstitutt.


Instagram: @bergenserfilmfestival


 

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her