Kino (1).png

Velkommen tilbake til Bergen Kino!

Bergen Kino har åpnet opp igjen!

Vi har valgt en forsiktig åpning, og har justert vårt kinoprogram etter hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder. Det som er bra på Bergen Kino, er at vi har god plass både i salene og i foajeområder.

Sjekk ut kinoprogram her!

Samfunnet åpner igjen

Bergen Kino er en av Bergens største og viktigste kulturinstitusjoner, og med to store flotte kinohus, gode smittevernstiltak, god planlegging av kinoprogram, og godt forberedte ansatte er vi glade for at vi igjen er åpent for publikum. Vi gleder oss til å skape magi, begeistre, underholde og spre glede i hverdagen på en trygg og god måte.

Åpningstider
Vi holder åpent på Konsertpaleet fra kl. 10:00 – 21:30 mandag til fredag, og kl. 12:00 – 21:30 lørdag og søndag.

Antibac-stasjoner er satt opp
Vi oppfordrer alle til å «sprite» hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngangene, ved inngang til kiosk, på vei ut, og ellers ved behov. Vi har også satt opp stasjoner med Antibac rundt om inne og utenfor kinoen. Vi anbefaler også å benytte seg av en god håndvask med såpe og vann på våre toaletter.

Saler
Vi kan ha maksimalt 50 personer i våre største saler, og justerer antallet etter størrelse på sal. Visningene vil selges med unummererte plasser. Vi må opprettholde avstand, og selv om kravet er en meter så vil vi legge opp til enda større avstand. Det blir godt med tid og rom mellom filmene. På den måten blir det aldri mer enn 50 personer i områdene.

Vi har gjort nødvendige smitteverntiltak, men husk: hold minst 1 meter avstand til andre gjester i foajeområder og i salene ved ditt kinobesøk.

Billettkjøp anbefales på nett – ingen kontanter
Billetter selges digitalt via vår nettside www.bergenkino.no og i Bergen Kino-appen. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter direkte i kiosk. Last ned Bergen Kino-appen, så kan du ha full kontroll på det som er på programmet til enhver tid.

Renhold
På Bergen Kino har vi alltid sterkt fokus på renhold. Det fortsetter vi med, og i tillegg har vi økt frekvensen ytterligere. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil til enhver tid holdes rent og desinfiseres. Vi desinfiserer også alle betalingspunkter etter hvert kundebesøk, samt alle armlener på kinoseter.

Kiosk
Kiosken vil være åpen og det vil være salg av kinosnop, snacks og drikke. Ingen kontant betaling – kun kort. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise tålmodighet og hensyn til hverandre når det gjelder avstand dersom det er litt folk. Vi har markert gulvene med "Husk å holde avstand", og alle popcornskap med "Vennligst ikke ta på det du ikke skal kjøpe". Det er også montert plexiglass ved kassepunkter.


Hjertelig velkommen tilbake på kino - vi har savnet dere!
Mvh. Bergen Kino

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her