Kinobilde.jpg

Nye restriksjoner fra 6. november

Nye restriksjoner fra 6. november påvirker kinoprogrammet og kapasiteten vår de neste 14 dagene frem til mandag 23. november. Tiltakene tilsier at vi kan ha maksimalt 20 personer med 1 meter avstand i alle våre saler.

Vi er åpen - hjertelig velkommen!

Selv i en tid der vi skal være mest mulig hjemme, ønsker Bergen Kino å tilby å møtes i trygge omgivelser. Vi tar smittevern på alvor, og følger alle smittevernstiltak. Det er god plass i salene våre med maks 20 gjester i hver sal og vi har store fellesarealer. Dere er hjertelig velkommen til en trygg og god kinoopplevelse hos oss.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18.jpg

Åpningstider
Vi holder åpent fra kl. 10:00 – 23:45 alle syv dagene i uken.

Vi har redusert kapasiteten og har gjort alle nødvendige smitteverntiltak, men husk: ikke dra på kino dersom du ikke føler deg helt frisk, hold minst 1 meter avstand til andre gjester i foajeområder ved ditt kinobesøk, og vask hendene!

Antibac-stasjoner er satt opp
Vi oppfordrer alle til å «sprite» hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngangene, ved inngang til kiosk, på vei ut, og ellers ved behov. Vi har også satt opp stasjoner med Antibac rundt om inne og utenfor kinoen. Vi anbefaler også å benytte seg av en god håndvask med såpe og vann på våre toaletter.

Billettkjøp anbefales på nett – ingen kontanter!
Billetter selges digitalt via vår nettside www.bergenkino.no og i Bergen Kino-appen. Last ned Bergen Kino-appen, så du kan ha full kontroll på det som er på programmet til enhver tid.

Det vil også være mulig å kjøpe billetter direkte i kiosk. Av smittevernhensyn og for å redusere antall kontaktpunkter oppfordrer vi sterkt til bruk av kort og kontaktløs betaling (tæpping).

Renhold
På Bergen Kino har vi alltid sterkt fokus på renhold. Det fortsetter vi med, og i tillegg har vi økt frekvensen ytterligere. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil til enhver tid holdes rent og desinfiseres. Vi desinfiserer også alle betalingspunkter, samt alle armlener på kinoseter.

Kiosk
Kiosken vil være åpen og det vil være salg av kinosnop, snacks og drikke. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise tålmodighet og hensyn til hverandre når det gjelder avstand dersom det er litt folk. Vi har markert gulvene med "Husk å holde avstand", og alle popcornskap med "Vennligst ikke ta på det du ikke skal kjøpe". Det er også montert plexiglass ved kassepunkter.

Hjertelig velkommen til Bergen Kino - magiske øyeblikk som løfter deg ut av hverdagen!

Mvh. Bergen Kino

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her