Kino (1).png

Hjertelig velkommen til Bergen Kino!

Nye restriksjoner fra 23. september!

Vi har valgt en forsiktig åpning, og har justert vårt kinoprogram etter hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder. Det som er bra på Bergen Kino, er at vi har god plass både i salene og i foajeområder.

Sjekk ut kinoprogram her!

Samfunnet åpner igjen
Bergen Kino er en av Bergens største og viktigste kulturinstitusjoner, og med to store flotte kinohus, gode smittevernstiltak, god planlegging av kinoprogram, og godt forberedte ansatte er vi glade for at vi igjen er åpent for publikum. Vi gleder oss til å skape magi, begeistre, underholde og spre glede i hverdagen på en trygg og god måte.

Åpningstider
Vi holder åpent på Konsertpaleet fra kl. 10:00 – 21:30 alle syv dagene i uken.

Antibac-stasjoner er satt opp
Vi oppfordrer alle til å «sprite» hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngangene, ved inngang til kiosk, på vei ut, og ellers ved behov. Vi har også satt opp stasjoner med Antibac rundt om inne og utenfor kinoen. Vi anbefaler også å benytte seg av en god håndvask med såpe og vann på våre toaletter.

Saler
Nye restriksjoner for kino fra 23. september tilsier at vi kan ha maksimalt 200 personer med 1 meter avstand i våre saler, og justerer antallet etter størrelse på sal. Vi har gjort nødvendige smitteverntiltak, men husk: hold minst 1 meter avstand til andre gjester i foajeområder ved ditt kinobesøk.

Billettkjøp anbefales på nett – ingen kontanter!
Billetter selges digitalt via vår nettside www.bergenkino.no og i Bergen Kino-appen. Det vil også være mulig å kjøpe billetter direkte i kiosk.
Last ned Bergen Kino-appen, så kan du ha full kontroll på det som er på programmet til enhver tid. Av smittevernhensyn og for å redusere antall kontaktpunkter tar vi for tiden kun kort, og oppfordrer til kontaktløs betaling (tæpping).

Renhold
På Bergen Kino har vi alltid sterkt fokus på renhold. Det fortsetter vi med, og i tillegg har vi økt frekvensen ytterligere. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil til enhver tid holdes rent og desinfiseres. Vi desinfiserer også alle betalingspunkter, samt alle armlener på kinoseter.

Kiosk
Kiosken vil være åpen og det vil være salg av kinosnop, snacks og drikke. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise tålmodighet og hensyn til hverandre når det gjelder avstand dersom det er litt folk. Vi har markert gulvene med "Husk å holde avstand", og alle popcornskap med "Vennligst ikke ta på det du ikke skal kjøpe". Det er også montert plexiglass ved kassepunkter.


Hjertelig velkommen til Bergen Kino - magiske øyeblikk som løfter deg ut av hverdagen!

Mvh. Bergen Kino

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her