Lillebror og Eddy

Knerten og sjøormen

  • Premiere: 3. juli
  • Familiefilm / Barnefilm
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 11 min.

Deres mest eventyrlige sommerferie noensinne.

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Knerten og sjøormen
Regi: Tove Undheim
Originalspråk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2020
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne filmen inneholder enkelte noe dramatiske scener der Knerten er i fare. Da disse er kortvarige og foregår i en trygg ramme, blir filmen tillatt for alle.

I den nye filmen om Knerten (300 ½ år) og Lillebror (7) får vi være med på verdens beste sommerferie på den magiske sommerøya til Tante Thea, og vi blir kjent med Eddy (8) og den selvutnevnte sjøormeksperten Blegen (omkring 40).

Noen har sett en sjøorm i fjorden, og Blegen trenger hjelp til å finne den. Men Knerten er skeptisk til både Eddy og Blegen. Sjøormer tror han ikke på, og Eddy forstyrrer den planlagte svømmeopplæringen. Når Lillebror vil på sjøormjakt vil ikke Knerten være med, for Knerten vil ha Lillebror for seg selv.
Men hva om sommeren med Eddy blir tre ganger så gøy? Og hva om de klarer å hjelpe Blegen med å bevise at sjøormen faktisk finnes? Havet er jo så stort at ingen vet hva som finnes der nede - ikke en gang Knerten! Sammen legger de ut på en spennende jakt som gjør sommerferien til deres mest eventyrlige noensinne.

Medvirkende: Espen P. A. Lervaag, Filip Mathias Eide, Mia Ålvik, Anette Hoff, Silya Nymoen, Silje Storstein, Sjur Vatne Brean, Kristoffer Olsen

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her