2522_D022_00336RV3_CROP (1).jpg

King of Staten Island

 Marisa Tomei
Marisa Tomei
Steve Buscemi
Steve Buscemi

En komedie om kjærlighet, sorg og gleder på Staten Island i New York.

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: King of Staten Island
Regi: Judd Apatow
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Filmen inneholder en scene som viser et filmklipp der det skildres en blodig drapshandling. Denne er kortvarig og foregår i en tydelig kontekst som antas å ikke være skadelig for 12-åringer. I tillegg har filmen enkelte skildringer av seksualitet, rusbruk og en blodig scene, som gjør at filmen får aldersgrense 12 år.

En komedie om kjærlighet, sorg og gleder på Staten Island i New York, med Saturday Night Live-stjernen Pete Davidson i hovedrollen.

Scott (Davidson) var syv år da faren døde i jobben som brannman, og har siden den gang levd et liv med minst mulig innsats. Han er nå i midten av 20-årene, har oppnådd minimalt, og drømmer fåfengt om å bli tatovør. Hans ambisiøse lillesøster (Maude Apatow) drar av gårde til college, mens Scott bor hjemme hos moren (Marisa Tomei), og tilbringer dagene med hasj og kompiser – og en hemmelig flørt med barndomsvenninnen (Bel Powley).

Først når moren innleder et forhold til den brautende brannmannen Ray (Bill Burr), følger en rekke hendelser som tvinger Scott til å bearbeide sorgen og ta sine første, forsiktige skritt videre i livet.

Regi av Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin).

Medvirkende: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow og Steve Buscemi

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her